Programul "Lapte si corn" 2014 - 2015: scolile din Sibiu au demarat procesul de licitare pentru furnizori

Publicat: 18 Iun 2014 00:00

Consiliul Judetean Sibiu a demarat procedurile pentru licitatiile ce vor avea loc pentru furnizorii programului "Lapte si corn" din anul scolar 2014 - 2015.

Programul se numeste oficial "Furnizarea si distributia produselor lactate si de panificatie pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore si elevii din clasele 0 - VIII din invatamantul preuniversitar de stat si privat din judetul Sibiu, pentru anul scolar 2014 - 2015".

"Acest program prin care elevii si prescolarii primesc zilnic produse lactate si de panificatie este foarte important pentru noi, motiv pentru care am considerat necesar sa deschidem mai devreme procedurile de licitatie. Sunt convins ca pana in luna septembrie, cand incepe noul an scolar, toate aspectele vor fi rezolvate si vom putea furniza aceste produse chiar din prima zi", a declarat presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea.

Estimarile pentru anul scolar 2014 - 2015 sunt ca numarul de inscrisi va fi de aproximativ de 43.200 de prescolari si elevi in clasele 0 - VIII. Pretul contractului va varia in functie de numarul de elevi care participa la cursuri, valoarea acestuia fiind estimata la suma de 7,2 milioane de lei noi, fara tva.

Fiecarui elev ii va fi alocata suma de 1,17 lei pe zi, in zilele in care se tin cursuri. Acestea vor fi in numar de 177 anul viitor. Conform caietului de sarcini, produsele lactate acceptate sunt laptele UHT si cel tratat termic, iaurturile simple, laptele batut, sana sau kefirul. In ceea ce priveste produsele de panificatie, vor fi acceptate cornurile, batoanele, covrigii sau biscuitii uscati.

Consiliul Judetean Sibiu va primi oferte si cereri de participare pana in data de 8 iulie 2014, ora 9:00, pentru ca la ora 10:00 sa inceapa licitatia. Finalizarea acesteia se va face electronic, in sistemul SEAP.

Sursa foto: adevarul.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Iti pare bine ca incepe scoala?

Teste Online

Test Naruto

Este un Test despre Anime-ul Naruto

mai multe »