Autoritatea de Supraveghere Financiara recruteaza studenti ai ASE

Publicat: 17 Iun 2014 00:00

Studentii si masteranzii Academiei de Studii Economice din Bucuresti vor avea ocazia sa fie recrutati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, datorita unui protocol pe care ASF l-a semnat cu ASE.

ASF va angaja, va dezvolta profesional si va fideliza studentii acestei facultati care se vor dovedi talentati si demni sa colaboreze cu institutia.

Misu Negritoiu, presedintele ASF, va porni marti in cautare de noi talente in cadrul ASE. Studentii, masteranzii si doctoranzii pe care acesta ii vizeaza sunt cei ai facultatilor de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Relatii Economice Internationale.

"Conform protocolului, ASF impreuna cu ASE vor identifica si selecta pentru angajare pana la 20 de tineri talentati. Mai multe detalii despre protocol, profilul candidatilor, procesul de recrutare si selectie vor fi oferite astazi, 17 iunie 2014, incepand cu ora 13:45. Dupa semnarea protocolului, conducerile ASF si ASE se vor intalni cu studentii, masteranzii si doctoranzii celor doua facultati din Academia de Studii Economice, in Aula Magna din ASE", au anuntat organizatorii printr-un comunicat de presa. 

ASF si-a inceput activitatea in luna aprilie 2013 si insumeaza in prezent peste 600 de salariati, comasati din Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Sursa foto: ziuaveche.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ti-ai dori ca scoala unde inveti sa aiba un post radio propriu?

Teste Online

Lucrare scrisa la informatica pe semestrul I nr II

Lucrare scrisa la informatica pe semestrul I nr II cls XII

mai multe »