Cum utilizam apa ionizata?

Publicat: 31 Oct 2021 00:00

Apa ionizată este atât de versatilă încât poate fi utilizată pentru a înlocui aproape toate substanțele chimice pe care oamenii le folosesc în casele lor. În plus poate fi utilizată la pregătirea multor feluri de mâncare și băuturi, conferindu-le un gust mai bun și păstrându-le substanțele nutritive.

Cum să utilizezi un ionizator de apă pentru curățare?

Un ionizator de apă poate produce agenți de curățare fără substanțe chimice pentru a fi folosiți în gospodărie. Poți avea acces la uimitori agenți de curățare pe care acest aparat ți-i poate produce. Apa ionizată te ajută să cureți, să igienizezi și să faci alte lucruri de uz casnic în mod natural, fără substanțe toxice.

În continuare te ivit să descoperim utilizările cele mai populare, precum și câteva mituri despre ionizatoarele de apă.

Apa ionizată ca agent degresant

Puterea de curățare și degresare a apei ionizate alcaline cu pH 11 este adesea mai bună decât orice alt detergent pe care l-ai folosit pentru curățarea grăsimii și a murdăriei. Poți utiliza apă ionizată alcalină (cu un pH de 10,5 până la 11,5) ca o soluție eficientă de îndepărtare a grăsimilor de pe țesături, covoare etc.

Există acest mit în rundul multor aparate, implicit și la ionizatoare, cum că puterea mai mare înseamnă performanțe mai bune, însă adevărul este că performanțele ionizatorului depind de calitatea electrozilor în cea mai mare parte.

Apa ionizată ca agent de curățare pentru sticlă

Îți poți curăța toate geamurile și suprafețele strălucitoare cu apă acidă produsă de ionizator. Apa acidă conține foarte puține minerale alcaline în ea, ceea ce o face blândă cu suprafețele din sticlă, fiind ideală pentru curățare, deoarece nu lasă reziduuri și nici urme. O poți utiliza pentru a curăța oglinzile din casă, podelele, blaturile, faianța și gresia din baie, bucătărie și alte suprafețe.

Știai că dacă folosești apă acidă pentru a uda florile acestea o să devină mai frumoase și mai sănătoase? De asemenea, poți utiliza apa acidă atunci când primești un buchet de flori pentru a le păstra proaspete un timp mai îndelungat.

Apa ionizată ca dezinfectant eficient

Apa acidă puternică este un excelent dezinfectant. Când dorești să faci igienizare, pH-ul apei acide ar trebui să fie de 4 sau mai mic pentru a distruge germenii. Cu un pH de 4 apa va ucide germenii după câteva secunde sau un minut de contact. Dacă utilizezi un pH de 2,5 sau mai mic, acesta va ucide germenii după contact, instantaneu.

Apa ionizată ca sursă naturală de vindecare

Iată câteva momente când poți utiliza apa ionizată ca alternativă de vindecare la produsele medicamentoase.

Tăieturi și zgârieturi

Folosește apă ionizată alcalină pentru a curăța zona și a îndepărta microbii. Folosește apă acidă pentru a ucide germenii.

Dureri de cap

Dacă nu suferi de o boală care să îți provoace dureri de cap, dar cu toate acestea te confrunți cu ele, cel mai probabil ești deshidratat. Un pahar de apă alcalină poate fi remediul ideal în această situație.

O trezire rapidă

Apa ionizată alcalină are antioxidanți care intră direct în fiecare celulă a corpului pentru a-ți oferi un plus de energie.

Apa ionizată pentru gătit

Poți utiliza apa ionizată alcalină, oriunde utilizai până acum apa normală. Apa ionizată face ca gustul să fie mai bun. Cafeaua, ceaiul, smoothie-urile și alte băuturi vor fi mai delicioase, iar supele mai sănătoase și mai gustoase, dacă vor fi preparate cu apă alcalină ionizată.

Atenție ! Există mituri care spun că există mai multe feluri de apă alcalină ionizată. Adevărul este că, indiferent de tipul de ionizator folosit singura diferență între apele obținute, ține de pH, intervalul fiind între 8 și 12.

Concluzia

Viața cu un ionizator de apă devine mai naturală și mult mai simplă.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca noua metodologie de bacalaureat - Bac 2009 este:

Teste Online

Test - Craciunul

Acum ca a venit vacanta cred ca mai potrivit ar fi un test despre cunostintele tale cand vine vorba de o mare sarbatoare care sta sa ne bata la usa......

mai multe »