Ce inele de argint pot fi un cadou potrivit pentru fiica ta

Publicat: 18 Nov 2021 00:00

Fiica ta nu de mult timp era mica si abia incepea sa mearga, iar acum este o adolescenta in tot sensul cuvantului si nu mai stii cu ce sa o bucuri si cu ce sa-i aduci un zambet pe chip?

Acum este momentul sa-i daruiesti un cadou care sa o faca sa sa simta si mai speciala. Daca alegi sa-i cumperi inele de argint, chiar vei lovi la tinta!

Iata cateva dintre modelele de inele pe care le poti oferi uneia dintre femeile importante din viata ta, si anume fiicei tale:

Inele de argint Geometrics

Inelul vine cu un vibe vintage si o tandrete aparte fiind la indemana oricarei adolescente excentrice.

In general, femeile au simtul stilului, si daca fiica ta este o fashionista sau daca fiicei tale ii place sa experimenteze, cumpara-i inele din argint cu forme geometrice. Este cadoul perfect pentru orice ocazie. Simple si minimaliste, formele de baza se unesc pentru a crea o bijuterie eleganta asa cum este Inelul din argint Geometrics Ioana Preda.

Inele trio pink/ silver/ gold

In ultimul timp, diverse inele argint subtiri si fine au devenit virale in randul femeilor, dar si adolescentelor. Acest cadou va impodobi degetele fiicei tale in anii urmatori. Mai mult decat atat, bijuteriile subtiri trio sunt fomate din trei cercuri fine interconectate, care isi modifica usor forma pe masura ce se gliseaza pe deget si care formeaza in final, un intreg elegant si delicat. Indiferent ca alegi un model pink, silver sau gold, orice pata de culoare delicata este binevenita in garderoba unei fete.

Inele in forma de X

Forma nonconformista a inelului in forma de X ofera o imagine minimalista si moderna, care vine perfect in completarea unui look mereu actual, fresh si stylish asemenea unei  adolescente! Modelul neobisnuit ii va conferi degetului o imagine deosebita, care va atrage atentia colegilor.

Astfel, indiferent ce model vei alege pentru fiica ta, este important sa cercetezi in mod corespunzator si sa gasesti acele modele care ii plac si i se potrivesc cel mai bine.

 Nimic nu poate fi un cadou mai bun pentru fiica ta in afara de bijuteriile fine din argint. Alege inele de la Ioana Preda si bucura-ti fetita cu un cadou straluctitor si special!

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum vi se pare noul calificativ.ro?

Teste Online

Test matematica

Un test la matematica pentru clasa a V - a

mai multe »