Canapele din piele potrivite pentru orice design

Publicat: 13 Dec 2021 00:00

Mai avem putin pana la sarbatorile de iarna. Pana la vacanta. Dar gandul nostru zboara deja la munte, la zapada, la toate sporturile de iarna pe care le putem practica.

Mai avem putin pana la sarbatorile de iarna. Pana la vacanta. Dar gandul nostru zboara deja la munte, la zapada, la toate sporturile de iarna pe care le putem practica. De la sanius la datul cu schiurile sau placa si pana la plimbarile lungi in zapada si bucuria sarbatorilor. Cine nu se gandeste la un Craciun plin de zapada unde copiii se bucura de fulgii de nea? Cand sania ia locul rolelor, trotinetei sau a bicicletei, si unde nu ne mai dam dusi in casa.

Toata distractia din timpul iernii trebuie neaparat sa se termine intr-un loc confortabil. Un loc calduros intr-o cabana la munte unde sa te cuibareste langa un semineu. Sa iti poti savura ciocolata calda dupa atatea activitati in aer liber. Nimic din toate astea nu poate fi indeplinit daca langa acel loc calduros de langa semineu nu avem si o canapea din piele confortabila. O canapea din piele pe care putem adauga o blanita alba, doar pentru design.

Pentru confortul alaturi de cei dragi si pentru a petrece sarbatorile in calitate frumusete si comoditate puteti apela la Concept22. Aici aveti piese de mobilier unice, lucrate manual de specialisti in prelucrarea lemnului. Aceste piese sunt aduse special din India si ofera unicitate si frumusete locului in care sunt amplasate. O canapea din piele naturala poate fi piesa de rezistenta in orice living, indiferent de anotimp.

Am vorbit despre iarna pentru ca avem un prilej de sarbatoare alaturi de cei dragi. Familiile se reunesc cu prilejul sarbatorilor de iarna, pentru Craciun si revelion. Dar piesele de mobilier de la Concept22 ar trebui sa se regaseasca in caminul dumneavoastra indiferent de anotimp sau eveniment. Designul lor este unul care se potriveste in toate stilurile si se preteaza pentru toate gusturile, totodata fiind din materiale naturale, asadar durabile in timp.

Designul caminului trebuie sa va reprezinte si sa va poarte amprenta in timp. Indiferent de modelul de mobila ales, trebuie sa fie un aspect si o calitate care rezista in timp. Poate mai aveti pe acasa cate o piesa de mobilier vintage pe care doriti sa o reconditionati. Sa ii dati viata din cauza ca timpul si-a pus amprenta pe ea. Acum ar trebui sa va ganditi la piese noi de decor, la piese care au o amprenta veche, dar care sunt facute in zilele noastre. Cu o maestrie aparte, acestea pot inlocui cu succes orice piesa de mobilier. Fiind facute manual, nu exista piese identice. Asemanatoare poate, dar identice nu. Calitatea lemnului trebuie sa persiste in timp, asadar puteti bifa si acest aspect. Piesele de mobilier de la Concept22 au unicitate si sunt tratate corespunzator astfel ca vor trece cu succes testul timpului.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Credeti ca nelinistea de pe scena politica afecteaza preocesul educational?

Teste Online

Test de matematica clasa a 5-a

E un test destul de usor de matematica!

mai multe »