Aveti acasa putin spatiu? Cumparati-va un brad artificial de Craciun de dimensiuni mici care va fi magic

Publicat: 19 Aug 2022 00:00

Foarte des oamenii nu au loc acasă. De îndată ce se apropie Crăciunul, mulți se uită la ceea ce s-a adăugat în casa lor și au mai puțin spațiu pentru bradul de Crăciun.

Cuiva i s-au născut copii, așa că bradul nu poate fi acolo unde era, cineva s-a mutat în ceva mai mic, pentru că casa sau apartamentul spațios nu se putea „menține” din punct de vedere economic. Dacă aveți deja nevoie de un brad mic de Crăciun din orice motiv, alegeți-vă din oferta bogată de pe lumeabrazilor.ro.

Brazi pentru fiecare client

Oferta magazinului electronic lumeabrazilor.ro este foarte mare. Puteți cumpăra de ex.  un brad artificial 150 cm a cărui înălțime s-ar putea să  vi se potrivească.

Pinul este unul dintre cei mai populari copaci, iar modelul artificial menționat mai sus este festiv și frumos chiar și fără decorațiuni de Crăciun, datorită culorii sale albe. Fie că îl decorezi cu ornamente argintii, aurii, roșii sau de exemplu  albastre, toate culorile se potrivesc perfect.

Puteți cumpăra și brazi mai mici din categoria 60-110 cm. Chiar dacă doriți să aveți un brad de Crăciun pe o masă sau de exemplu pe o comodă, aceste criterii de înălțime vă vor permite să faceți acest lucru.

O altă variantă sunt brazii artificiali 180 cm pe care mulți dintre noi îi putem considera și un tip mai mic, apoi urmează brazii clasici.

Brazi mici chiar și în ghiveci

O altă variantă de alegere a unui brad pentru spatii mai mici este sa aruncati o privire asupra categoriei de brazi înguști. La urma urmei contează doar lățimea, dacă bradul va sta pe pământ sau în altă parte. Brazii în ghiveci sunt o categorie în care puteți găsi brazi mai mici. În același timp  sunt literalmente magici, nu au nevoie de suport și îi puteți decora și cu un ghiveci pentru flori.

Vizitați lumeabrazilor.ro și alegeți-vă un brad potrivit pentru spațiul dvs. Aici veți găsi cu siguranță bradul potrivit și frumos căutat.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Consideri ca notele obtinute la tezele unice reflecta valoarea elevilor?

Teste Online

Model teza unica la romana

Un test la limba romana

mai multe »