Referat Microsoft Excel -- optiunea Pivot TableUn raport pivotTable este un tabel interactiv care poate fi utilizat pentru a însuma rapid cantitati mari de date. Rândurile si coloanele sale se pot roti pentru observarea diferitelor rezumate ale datelor sursa, datele se pot filtra prin afisarea diferitelor pagini si se pot afisa detalii pentru zonele de interes.

Când se utilizeaza un raport PivotTable ?
Utilizati un raport PivotTable atunci când doriti sa comparati totaluri înrudite, în special atunci când aveti o lista lunga de cifre de însumat si doriti sa comparati diverse aspecte pentru fiecare cifra. Utilizati rapoartele PivotTable atunci când doriti ca Microsoft Excel sa efectueze sortari, subtotaluri si totaluri. Deoarece un raport PivotTable este interactiv, dvs. sau alti utilizatori aveti posibilitatea sa modificati vizualizarea datelor pentru a vedea mai multe detalii sau pentru a calcula diferite sume.

Crearea unui raport PivotTable.
Pentru a crea un raport PivotTable, utilizati Expertul raport PivotTable si PivotChart ca pe un ghid, pentru a localiza si specifica datele sursa pe care doriti sa le analizati si pentru a crea cadrul de lucru al raportului. Apoi utilizati bara de instrumente PivotTable pentru aranjarea datelor în cadrul raportului.

Tipuri de rapoarte PivotTable.
De asemenea, aveti posibilitatea sa afisati un raport PivotTable în format indentat, pentru a vizualiza toate sumele de acelasi tip într-o singura coloana. Se poate crea un raport PivotChart pentru vizualizarea grafica a datelor. De asemenea, un raport PivotTable poate fi disponibil pe Web...

Materie: Informatica
Postat de spider in 02 Iunie 2008


nota obtinuta
16 note primite
6
Accesari: 2669
Download-uri: 448


 Voteaza acest referat

Daca acest referat te-a ajutat, te rog sa-i acorzi o nota. Multumesc.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10