Intrebari fara raspuns Rss intrebari

se stie ca 3 lalele si 5 crizanteme costa 37 de lei iar 9 lalele si 4 crizanteme costa 47 de lei calculati cat costa o lalea si o crizantema?am un copil inscris la o gradinitadin codlea,specific ca locul de resedinta este in rasnov,iar acum din 15iunie voi fi mutat cu serviciul la rasnov si as vrea detali cum pot proceda ca sa fiu sigur ca copilul meu va fi in grupa mare , am incercat sa fac transfer dar mi sa spus sa vin la toamna si daca va fi loc liber mi se va lua copilul daca nu va intreb cum pot proceda caci mi sa spus ca locurile sunt ocupate si nici nu a vrut sa imi ia in considerare macar o cerere de inscriere,va rog sa imi dati un raspuns?

Am nevoie sa fac o compunere despre ferma mea de animale,ma puteti ajuta.urgent! ? ,daca da ,va mulțumesc?

Poate fi Cine adjectiv pronominal ???

numerele naturale sunt cele pozitive sau si cele negative .....de exemplu -8 este nr natural??

Se considera triunghiul ABC si fie M simetricul lui B fata de A iar N simetricul lui C fata de A. Sa se arate ca MN||BC si MC||NB?

Cine poate sa imi faca o caracterizare a lui Goe dar cu secvente din text?? ex:De la inceput prin secventa:,,Ca sa nu mai ramaie repetent...de 10 Mai``aflam ca personajul principal este un elev slab.

Din virful A al dreptunghiului ABCD,pe planul dreptunghiului, este construita perpendiculara AE astfel incit AE=4cm. Sa se determine DE,CE,BE, si distanta d de la punctul E la dreapta BD daca AB-6 cm, AD=4cm?

Puteti sa ma ajutati ? Ex : Descrieti un obiect in forma de sfera utilizind 3 serii de atribute omogene comentatii aplicarea semnelor de punctuatie ale partii omogene?

Care erau principalele directii de interes ale umanistilor italieni?

catalin are de 7 ori mai multe masinute decat prietenul sau petru.stiind ca petru isi aseaza toate masinutele cate 4 pe doua rafturi,afla nr masinutelor pe care le are catalin?


Super Chick Sisters
Super Chick Sisters
Barbie si poneiul
Barbie si poneiul
Pinboliada
Pinboliada
Zombie Taxi
Zombie Taxi
Mile High Club
 Mile High Club