Intrebari fara raspuns Rss intrebari

care e parola retelei de wireless a liceului kemal ataturk ?pls answer?salut prieteni am o intrebare la o problema 6 muncitori au sapat in 10 zile 420 de metri de sant. Ce lungime de sant vor sapa 10 muncitori in 8 zile, avind aceeasi productivitate a muncii??

Care dintre apostoli era fratele de sange al Sfantului Petru ??

Un observator aude sirena unui vapor. Cand vaporul sta, sirena se aude cu 420Hz Cand se deplaseaza spre observator, emite 430Hz Cand se departeaza, emite 415Hz Care este viteza vaporului la departare?

se stie ca 3 lalele si 5 crizanteme costa 37 de lei iar 9 lalele si 4 crizanteme costa 47 de lei calculati cat costa o lalea si o crizantema?

am un copil inscris la o gradinitadin codlea,specific ca locul de resedinta este in rasnov,iar acum din 15iunie voi fi mutat cu serviciul la rasnov si as vrea detali cum pot proceda ca sa fiu sigur ca copilul meu va fi in grupa mare , am incercat sa fac transfer dar mi sa spus sa vin la toamna si daca va fi loc liber mi se va lua copilul daca nu va intreb cum pot proceda caci mi sa spus ca locurile sunt ocupate si nici nu a vrut sa imi ia in considerare macar o cerere de inscriere,va rog sa imi dati un raspuns?

Am nevoie sa fac o compunere despre ferma mea de animale,ma puteti ajuta.urgent! ? ,daca da ,va mulțumesc?

Poate fi Cine adjectiv pronominal ???

numerele naturale sunt cele pozitive sau si cele negative .....de exemplu -8 este nr natural??

Se considera triunghiul ABC si fie M simetricul lui B fata de A iar N simetricul lui C fata de A. Sa se arate ca MN||BC si MC||NB?

Cine poate sa imi faca o caracterizare a lui Goe dar cu secvente din text?? ex:De la inceput prin secventa:,,Ca sa nu mai ramaie repetent...de 10 Mai``aflam ca personajul principal este un elev slab.


Super Chick Sisters
Super Chick Sisters
Barbie si poneiul
Barbie si poneiul
Pinboliada
Pinboliada
Zombie Taxi
Zombie Taxi
Mile High Club
 Mile High Club