Intrebari fara raspuns Rss intrebari

efectuati ^inseamna la putere... 3y^2(y^3+1)?'Omul foloseste numai 10% din creier in mod CONSTIENT, restul de 90% este folosit de catre SUBCONSIENT si INCONSTIENT.' (procentele sunt discutabile). Exista vreun aparat care determina acest procent de 10%? sau cum s-a ajung la aceasta concluzie??

Cum se numește Maria? :)?

scrie un text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte despre impactul retelelor de socializare asupra tinerilor?

Câte imagini medicale cu dimensiunea medie de 150 KB pot fi stocate pe un CD de 700 MB? Dar pe un CD de 800 MB? Dar pe un DVD de 4 GB??

Dacă o carte de 220 pagini are în medie 2000 de caractere pe pagină, iar un caracter este stocat pe un octet, ce dimensiune minimă (în GB) trebuie să aibă un dispozitiv de stocare pentru a permite stocarea a 350 de cărţi??

O carte are în medie 2500 caractere pe pagină. Se ştie că un caracter este stocat pe un octet. Câte pagini de carte încap pe o dischetă de 1440 KB? Dar pe un CD de 700 MB? Dar pe un DVD de 4 GB??

un text cu titlul 'in parc' in care sa folosim toate semnele de punctuatie invatate.am nevoie urgent.

Dacă a+b = 15 şi ab = 24 calculaţi : a² + b²=??

care e parola retelei de wireless a liceului kemal ataturk ?pls answer?

salut prieteni am o intrebare la o problema 6 muncitori au sapat in 10 zile 420 de metri de sant. Ce lungime de sant vor sapa 10 muncitori in 8 zile, avind aceeasi productivitate a muncii??


Super Chick Sisters
Super Chick Sisters
Barbie si poneiul
Barbie si poneiul
Pinboliada
Pinboliada
Zombie Taxi
Zombie Taxi
Mile High Club
 Mile High Club