Intrebari fara raspuns Rss intrebari

Produsul a doua numere irationale poate fi un numar real??Am nevoie sa fac o compunere despre ferma mea de animale,ma puteti ajuta.urgent! ? ,daca da ,va mulțumesc?

Poate fi Cine adjectiv pronominal ???

numerele naturale sunt cele pozitive sau si cele negative .....de exemplu -8 este nr natural??

Se considera triunghiul ABC si fie M simetricul lui B fata de A iar N simetricul lui C fata de A. Sa se arate ca MN||BC si MC||NB?

Cine poate sa imi faca o caracterizare a lui Goe dar cu secvente din text?? ex:De la inceput prin secventa:,,Ca sa nu mai ramaie repetent...de 10 Mai``aflam ca personajul principal este un elev slab.

Din virful A al dreptunghiului ABCD,pe planul dreptunghiului, este construita perpendiculara AE astfel incit AE=4cm. Sa se determine DE,CE,BE, si distanta d de la punctul E la dreapta BD daca AB-6 cm, AD=4cm?

Puteti sa ma ajutati ? Ex : Descrieti un obiect in forma de sfera utilizind 3 serii de atribute omogene comentatii aplicarea semnelor de punctuatie ale partii omogene?

Care erau principalele directii de interes ale umanistilor italieni?

catalin are de 7 ori mai multe masinute decat prietenul sau petru.stiind ca petru isi aseaza toate masinutele cate 4 pe doua rafturi,afla nr masinutelor pe care le are catalin?

suma a doua nr este 85. dupa ce se scade 15 din fiecare nr unul duntre nr este 33. care sunt nr??


Joaca Subzero
Joaca Subzero
Joaca Super Mario
Joaca Super Mario
Joaca The Blade
Joaca The Blade
Joaca Zombie Tower
Joaca Zombie Tower
Joaca Zooclan
Joaca Zooclan