Termeni si conditii


Pentru folosirea serviciilor oferite trebuie sa fii de acord cu urmatoarele:
Calificativ.ro este un serviciu ce consta in oferirea posibilitatii tuturor membrilor inregistrati, elevi si parinti, de a acorda calificative si de a evalua cadrele didactice.

Sistemul functioneaza in mod independent, scopul sau fiind redarea unei imagini mai clare a sistemului educational din Romania, prin prisma exprimarii libere a opiniilor elevilor si parintilor, ca beneficiari ai acestui sistem de invatamant. Acest site se doreste a fi un punct de referinta in alegerea unitatii de invatamant unde vor fi formati viitorii elevi.

Numele profesorilor adaugati de catre elevi sau parinti, calificativele si comentariile introduse de catre membrii sistemului reprezinta opinia acestora, Calificativ.ro rezervandu-si dreptul de a respinge sau inlatura orice material care nu corespunde cerintelor Calificativ.ro sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

Calificativ.ro va selecta numai opiniile exprimate decent si civilizat, care se refera la procesul de invatamant, refuzand publicarea in cadrul sistemului a opiniilor vulgare, jignitoare sau profanatorii, a celor care se refera la infatisarea sau handicapurile fizice sau a celor ce fac referire la viata personala a cadrelor didactice.

Cadrele didactice care nu doresc listarea numelui si acordarea de note in cadrul sistemului Calificativ.ro, sunt rugate sa ne trimita numele, institutia de invatamant, orasul si judetul prin e-mail la adresa admin@calificativ.ro, in vederea stergerii din sistem.


1. TERMENI
2. DESCRIERE
3. CONFIDENTIALITATE
4. SECURITATEA MEMBRILOR
5. SISTEMUL DE GARANTII
6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
7. LEGI SI JURISDICTIE
8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1. TERMENI
Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si site-ul Calificativ.ro. Calificativ.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Calificativ.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE
Calificativ.ro, prima comunitate de acest gen din Romania, este un serviciu ce consta in oferirea posibilitatii tuturor membrilor inregistrati de a acorda calificative profesorilor. Se pot acorda trei tipuri de calificative in modul urmator:

  • Elevii, studentii si parintii vor putea evalua profesorii tinand cont de : Profesionalismul, Pedagogia si Popularitatea acestora.
Profesorului i se face o medie a calificativelor primite care va aparea in dreptul numelui sau pe lista profesorilor scolii respective.

3. CONFIDENTIALITATE
Caracterul privat este extrem de important pentru Calificativ.ro ,iar in acest sens se vor depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu Calificativ.ro. Cu toate acestea, esti de acord ca Calificativ.ro are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. Calificativ.ro isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor Calificativ.ro sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe despre cum functioneaza acestea aici

4. SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola si ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat Calificativ.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. Calificativ.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau Calificativ.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistart sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii cereri precise prin Calificativ.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, Calificativ.ro se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. Calificativ.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la Calificativ.ro, orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Calificativ.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Calificativ.ro nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistarti. In mod expres, esti de acord ca Calificativ.ro nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri Calificativ.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

7. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre Calificativ.ro. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la office@Calificativ.ro sau fax la 0040-21-3262586. Calificativ.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care Calificativ.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca Calificativ.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul Calificativ.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane. Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul Calificativ.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright 2004, Calificativ.ro. Toate drepturile Rezervate." sau de logo-ul Calificativ.ro. Prin aceasta autorizare, Calificativ.ro nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul Calificativ.ro. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului Calificativ.ro apartin Calificativ.ro sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii.

10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE (1)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul ofe ririi in conditii optime de catre Active Soft a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei si culturii. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de servi ciul oferit de catre Active Soft.

In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Active Soft.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Active Soft SRL, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, corp 3, et. 2, sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa Calificativ.ro"(2), sau prin e-mail la adresa admin@calificativ.ro (3).


(1) Prezenta nota de informare face parte integranta din Acordul de utilizare/Regulamentul/Termeni si Conditii de utilizare al fiecarui serviciu oferit de Active Soft, prin acceptarea caruia (obligatorie pentru a beneficia de serviciu) o persoana fizica isi creeaza un cont de utilizator si comunica catre Active Soft datele sale personale.
(2) Denumirea site-ului care gestioneaza contul de utilizator al persoanei vizate.
(3) Adresa de e-mail a site-ului care gestioneaza contul de utilizator.