Blogul meu Blogul meu

Nicoleta Luciu isi povesteste viata

01 Iulie 2008
Nicoleta Luciu povesteste cum si-a inceput cariera de model, intr-o productie inedita despre viata Nicoletei. Ea spune ca se ducea la toate castingurile la care avea sansa si ca nu a castigat intotdeauna pentru ca mereu erau foarte multe fete frumoase.

"Prima perioada frumoasa din viata mea a fost cand am inceput cursurile de modelling si apoi cand am facut parte din public la diverse emisiuni. La inceput, am avut foarte mari emotii", sustine Nicoleta.

Nicoleta Luciu Miss RomaniaPana sa ajunga vedeta, ea a facut parte din publicul emisiunii Robingo (1998). Dupa ce, in 1999, a castigat titlul de Miss Romania, ofertele pe adresa Nicoletei nu mai incetau.

"Initial nu m-am bucurat ca am luat acest premiu - pentru ca visam la alt premiu care consta intr-o excursie la Istanbul si 10 costume de baie, dar apoi mi-am dat seama ca acest premiu o sa ma ajute foarte mult. Nu stiam cum, dar vroiam sa continui", spune Nicoleta Luciu.

"Dupa ce am predat coroana urmatoarei Miss Romania, am avut prima aparitie in Playboy, care a fost negociata indelung", mai spune Luciu.

Aparitiile in revista Playboy au promovat-o catre rolul de asistenta a lui Horia Brenciu, in matinalul estival al televiziunii Antenei 1.

Vedeta mai povesteste ca la un punct al carierei sale a constatat ca s-a ingrasat 13 kilograme si ca a reusit sa slabeasca cu ajutorul batoanelor de slabit.

Mai tarziu, Nicoleta Luciu a devenit asistenta lui Teo timp de doi ani, in emisiunea cu acelasi nume - unde a avut si mari deservicii, pentru ca juca roluri prostute, sustine aceasta.

Aproape firesc, au urmat castingurile pentru telenovelele postului Acasa. Dupa aparitii secundare in "Lacrimi de iubire" si "Iubire ca in filme", Nicoleta Luciu a jucat unul dintre rolurile principale in serialul "Inima de tigan".

Postata in Vedete.

Comentarii

   Pagina 1 din 2   2  
uzubgVPcbaPGaA
name , 01 Noiembrie 2008

comment1,


   Pagina 1 din 2   2  

Aceasta inregistrare nu permite adaugarea de comentarii

 
base
 
right
Copyright © 2005 Calificativ.ro    Termeni si conditii    Reguli    Legalitate

trafic ranking