Blogul meu
Blogul meu

Cum sa montezi corect si usor plasa de gard – sfaturi de la Mesteru Manole

08 Iunie 2016
Magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole iti spune astazi cum sa montezi in cativa pasi simpli plasa de gard.

Marchezi si sa faci gaurile pentru stalpii de care va fi prinsa plasa de gard. Acestia trebuie sa fie cu 30 de cm mai inalti decat plasa de gard in cazul in care aceasta se va fixa in baze de ciment si cu 50 de cm in cazul in care aceasta se fixeaza in pamanat. Fixezi stalpii in pamanat, incepand de la primul colt. Apoi, trebuie sa verifici daca acestia sunt aliniati corect in aceeasi linie si la aceeasi inaltime. Distanta trebuie ei poate varia intre 2 si 3 m. Pentru a face gardul din plasa cat mai rezistent, la un interval de 15-20 cm trebuie sa montezi doua contravantuiri in stanga si in dreapta stalpului respectiv. Tensionezi trei sarme de tensiune pe care le pui intre primul si ultimul stalp. Tensionarea acesteia se realizeaza cu ajutorul unor intinzatoare si a unei chei fixe. Desfasori in totalitatea rola de plasa de gard si o tensionezi incercand sa o mentii asa cu ajutorul unui vinci sau al unui utilaj mic. Fixezi plasa de gard de primul stalp cu ajutorul firului de legatura. Fixezi definitiv plasa de gard de stalpii intermediar si de sarmele de tensiune de mai devreme cu ajutorul firului de legatura Pentru a uni doua role de plasa de gard, trebuie sa scoti ultima sarma spiralata din rola si prin rotirea ei o vei introducea in cea de-a doua rola de plasa de gard, iar astfel va fi un gard continuu Introduci la stalpul final o bara de tensiune pe ultima spira pe care o fixezi de stalp cu ajutorul firului de legatura
Astfel, in cativa pasi simpli se poate monta simplu si rapid plasa de gard de calitate comandata online de la Mesteru Manole la cel mai bun pret din mediul online.

plasa gard

De ce sa cumperi plasa de gard de la Mesteru Manole?

Intreaga piata a materialelor de constructii a simtit o dezvoltare continua in ultimii zece ani si astfel au aparut foarte multe magazine care vand materiale de cosntructii insa nu toate au produse de calitate. Mesteru Manole ofera intotdeauna produse de calitate superioara si la super preturi in mediul online. In plus, la Mesteru Manole vei gasi intotdeauna consultanta de specialitate pentru orice domeniu al constructiilor, la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406 Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585 Instalatii si produse electrice: 0740 105 588Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585 Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585

Postata in Pareri.

Nu sunt comentarii pe acest post

Aceasta inregistrare nu permite adaugarea de comentarii

 
Flowers
Copyright © 2005 Calificativ.ro    Termeni si conditii    Reguli    Legalitate

trafic ranking