TITULARIZARE 2008: CERERI TIP - SFATURI


Articole similare: titularizare, profesor, suplinitor, concurs

TITULARIZARE 2008: CERERI TIP  - SFATURI


CERERI TIP

1.    FISA DE INSCRIERE LA CONCURSUL DE OCUPARE A POSTURILOR DIDACTICE

Va fi completata obligatoriu de catre toate cadrele didactice care participa la etapele de miscare a personalului didactic si isi depun dosar la secretariatul comisiei de mobilitate.

2.    CERERE DE INSCRIERE LA CONCURSUL NATIONAL DIN 16 IULIE 2008             Se completeaza  doar de catre toate cadrele didactice care doresc sa participe la Concursul  
             National Unic din 16 iulie(CNU) sau/si la Concursul Judetean Unic din 22 august 2008 (CJU).

3.    CERERE PENTRU DETASARE LA CERERE PRIN CONTINUITATE

Se completeaza de catre cadrele titulare in invatamant care solicita detasare la cerere pe principiul continuitatii pentru anul scolar 2008-2009, pe baza rezultatelor obtinute la concursul national din iulie 2007.
Candidatii care depun o astfel de cerere trebuie sa aiba la dosar acordul Consiliului de administratie al unitatii de invatamant si sa fi ocupat postul in sedinta publica pentru detasare la cerere din august 2007.
Pentru a putea fi repartizate prin continutate pentru detasare la cerere, in baza notei/mediei din 2007, cadrele didactice care participa si la concursul national din 2008 trebuie sa obtina minimum media 5,00 la disciplina corespunzatoare postului didactic/catedrei solicitate prin continuitate.

4.    CERERE DE DETASARE PRIN CONCURS SPECIFIC

Se completeaza de catre cadrele didactice titulare care doresc sa fie incadrate pe o catedra din alta unitate de invatamant decat cea in care sunt titulari(conform specializarilor obtinute cu diploma de licenta).
Concursul specific consta in evaluarea de catre Comisia de mobilitate si acordarea punctajelor conform anexei 2 din  Metodologia de miscare a personalului didactic de predare din invatamantul preuniversitar.Ocuparea posturilor se face in sedinta publica conform art. 83, alin 5 din metodologie.

5.    CERERE DE NUMIRE CA SUPLINITOR CALIFICAT

Acest tip de cerere se completeaza atat de catre cadrele didactice netitulare care au participat la concursul national unic din iulie 2006 sau iulie 2007 cat si de catre cadrele didactice care vor participa la concursul din iulie 2008 (in eventualitatea ca nu vor fi repartizati pe unul din posturile vacante pentru concurs). Pentru a putea fi repartizati ca suplinitori calificati, candidatii care participa si la concursul din 2008 trebuie sa obtina nota/media minima 5,00 (cinci).

6.    CERERE DE NUMIRE CA SUPLINITOR CALIFICAT PRIN CONTINUITATE

Se completeaza de catre cadrele didactice cu statut de suplinitor calificat, participante la concursurile nationale din iulie 2006 sau iulie 2007 si au obtinut minimum nota/media 5,00 in specialitatea postului, au avizul Consiliului de administratie al unitatii de invatamant pentru continuitate si calificativul „Foarte bine”, mai au cel putin jumatate de norma in specialitate si solicita postul/catedra pentru continuitate.

7.    CERERE DE NUMIRE CA SUPLINITOR CALIFICAT CU POST REDUS

Acest tip de cerere se completeaza de cadrele didactice participante la concursul national din iulie 2006 si/sau iulie 2007, care au obtinut cel putin nota/media 7,00 (sapte)  si ale caror posturi au fost ocupate de catre titulari, au fost vacantate pentru concurs sau au fost desfiintate ca urmare a modificarii planului de scolarizare/planului de invatamant/reorganizarii retelei scolare.

Nota: La dosar se depune cate o cerere pentru fiecare tip de mobilitate la care doriti sa participati.
Exemplu: Daca aveti aviz de continuitate pe un post pe care ati suplinit in anul scolar 2006-2007 si doriti sa participati si la concursul din iulie 2008 atunci depuneti la dosar : fisa de inscriere  la concursul de ocupare a posturilor didactice, cererea de inscriere la CNU,  cererea de numire ca suplinitor calificat prin continuitate, cerea de numire ca suplinitor calificat si toate documentele precizate in cereri.Daca doua cereri contin documente identice acestea se depun o singura data. In dosare documentele se depun in ordinea precizata pe cerere. 

22141 vizualizari Nota obtinuta: 5,62
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

ComentariiComentarii (1 comentarii)
Nume sandra a scris:

cu nota peste 7 de pe alta specialitate as dori sa obtin postul in continuare ...astept raspuns

Ultimele articole
Vezi descrierea  METODOLOGIE ORGANIZARE SI DESFASURARE SELECTIE METODISTI - INVATATORI - ISMB
Vezi descrierea  NUMARUL SUPLINITORILOR LA CATEDRA ESTE EGAL CU CEL AL PROFESORILOR
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: GRAFIC SEDINTE PUBLICE DE OCUPARE POSTURI VACANTE/ REZERVATE - 11 - 15 SEPTEMBRIE
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: LISTA POSTURI VACANTE/ REZERVATE PROPUSE PENTRU SEDINTELE PUBLICE - 11 - 12 SEPTEMBRIE
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: GRAFICUL SEDINTEI PUBLICE DE CORECTURA
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: REZULTATELE REPARTIZARILOR PRIN SUPLINIRE IN SEDINTA PUBLICA - ETAPA III
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: GRAFICUL REPARTIZARII SEDINTE PUBLICE SUPLINIRE
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: CERERE INSCRIERE LA TESTARE PENTRU SUPLINITORII NECALIFICATI
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: REZULTATE CONCURS SUPLINITORI- 22 AUGUST 2008
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: PREZENTA LA EXAMENUL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DE SUPLINITORI
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: ASTAZI PROFESORII SUSTIN EXAMENUL PENTRU SUPLINIRE
Vezi descrierea  TITULARIZARE 2008: ULTIMELE NOUTATI PRIVIND GRAFICUL DETASARII LA CERERE - AUGUST 2008