Progresul proiectului POSDRU/156/1.2/G/140627


Articole similare: educatie, POSDRU, universitar, proiect

Cu referire la Proiectul „Educatie universitara competitiva in domeniul managementului de program”, proiect POSDRU/156/1.2/G/140627, al carui beneficiar este Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti (SNSPA) in parteneriat cu European Project Consulting, Bucuresti si cu Roland Gareis Consulting, Viena, va informam ca au fost consemnate in ultimul timp realizari semnificative.

Anterior, in cadrul proiectului a fost validata calificarea management de program de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si, pe baza acesteia, a fost acreditat la SNSPA un nou masterat. In acelasi timp, pe aceeasi baza, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si la Universitatea „Politehnica“ din Bucuresti au fost dezvoltate doua programe de masterat care asigura competente in acelasi domeniu.

In perioada 21 septembrie - 26 octombrie a.c. s-au desfasurat trei module de perfectionare cu participarea a 25 de cadre didactice din cadrul SNSPA, de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si de la Universitatea „Politehnica“ din Bucuresti. Cadrele didactice respective au participat la activitatile de perfectionare atat prin intalniri directe cat si in sistem online. Aceste cadre didactice vor preda studentilor de la masteratele mentionate discipline dezvoltate pe baza modulelor de perfectionare la care au participat.

In perioada 27 - 28 octombrie a.c. s-au desfasurat Zilele Portilor Deschise - Managementul de program. Astfel, in prima zi a avut loc Conferinta dedicata noii calificari cu participarea a peste 200 de participanti si cadre didactice, studenti si reprezentanti ai angajatorilor, eveniment sustinut de trei speakeri dintre care doi internationali. In cea de-a doua zi au avut loc trei workshop-uri in paralel, activitate la care au participat 67 de studenti.

Proiectul se apropie de incheiere, in conditiile in care au fost realizate obictivele, au fost atinsi toti indicatorii si au fost indeplinite cerintele legate de grupul tinta.
In prima parte a lunii noiembrie urmeaza sa se desfasoare si conferinta finala a proiectului, eveniment de trecere in revista a realizarilor obtinute.


 
 
 

873 vizualizari Nota obtinuta: 3,66
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

Ultimele articole
Vezi descrierea  Structura admiterii pentru anul universitar 2017 - 2018 va fi modificata. Care vor fi noile reguli
Vezi descrierea  Protest al parintilor si al profesorilor fata de conducerea unei scoli. Oamenii au iesit in strada
Vezi descrierea  Sarinne & Elenore and their splendid first adventure
Vezi descrierea  Progresul proiectului POSDRU/156/1.2/G/140627
Vezi descrierea  Elevii vor avea vacanta de iarna de 3 saptamani
Vezi descrierea  Rezultate bacalaureat toamna 2015: Afla ce nota ai luat!
Vezi descrierea  Bacalaureat toamna 2015: Azi are loc proba scrisa la limba si literatura romana
Vezi descrierea  Liceenii scriu lucruri traznite - perle la BAC 2015
Vezi descrierea  A inceput cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat
Vezi descrierea  ADMITERE LICEU 2015: Top 5 cele mai bune licee din tara
Vezi descrierea  ADMITERE LICEU 2015: Rezultate repartizare admitere la liceu
Vezi descrierea  Rezultate Bacalaureat 2015: Peste 66% dintre elevi au promovat