Progresul proiectului POSDRU/156/1.2/G/140627


Articole similare: educatie, POSDRU, universitar, proiect

Cu referire la Proiectul „Educatie universitara competitiva in domeniul managementului de program”, proiect POSDRU/156/1.2/G/140627, al carui beneficiar este Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti (SNSPA) in parteneriat cu European Project Consulting, Bucuresti si cu Roland Gareis Consulting, Viena, va informam ca au fost consemnate in ultimul timp realizari semnificative.

Anterior, in cadrul proiectului a fost validata calificarea management de program de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si, pe baza acesteia, a fost acreditat la SNSPA un nou masterat. In acelasi timp, pe aceeasi baza, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si la Universitatea „Politehnica“ din Bucuresti au fost dezvoltate doua programe de masterat care asigura competente in acelasi domeniu.

In perioada 21 septembrie - 26 octombrie a.c. s-au desfasurat trei module de perfectionare cu participarea a 25 de cadre didactice din cadrul SNSPA, de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si de la Universitatea „Politehnica“ din Bucuresti. Cadrele didactice respective au participat la activitatile de perfectionare atat prin intalniri directe cat si in sistem online. Aceste cadre didactice vor preda studentilor de la masteratele mentionate discipline dezvoltate pe baza modulelor de perfectionare la care au participat.In perioada 27 - 28 octombrie a.c. s-au desfasurat Zilele Portilor Deschise - Managementul de program. Astfel, in prima zi a avut loc Conferinta dedicata noii calificari cu participarea a peste 200 de participanti si cadre didactice, studenti si reprezentanti ai angajatorilor, eveniment sustinut de trei speakeri dintre care doi internationali. In cea de-a doua zi au avut loc trei workshop-uri in paralel, activitate la care au participat 67 de studenti.

Proiectul se apropie de incheiere, in conditiile in care au fost realizate obictivele, au fost atinsi toti indicatorii si au fost indeplinite cerintele legate de grupul tinta.
In prima parte a lunii noiembrie urmeaza sa se desfasoare si conferinta finala a proiectului, eveniment de trecere in revista a realizarilor obtinute. 

1066 vizualizari Nota obtinuta: 3,8
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

Ultimele articole
Vezi descrierea  Un subiect de la Olimpiada de Limba română a produs controverse
Vezi descrierea  Concurs pentru Bursa de excelenţă la Universitatea Suceava
Vezi descrierea  Prima etapă de înscriere în învăţământul primar începe luni
Vezi descrierea  Lecții de astronomie de la experți! Elevii vor putea să citească în stele
Vezi descrierea  Proiectul privind cifra de şcolarizare pentru anul viitor a fost pus în dezbatere publică
Vezi descrierea  Calculatoare și cursuri moderne pentru elevii de la sat
Vezi descrierea  Motivul pentru care un olimpic la informatică a amenințat că se sinucide
Vezi descrierea  Consultaţii gratuite pentru examenul de bacalaureat
Vezi descrierea  Radiațiile de la Muzeului de Geologie afectează populația României? Reacția oficială
Vezi descrierea  Modificări semnificative în noua programă școlară. Iată ce materii au dispărut din orar
Vezi descrierea  Facultatea de Drept a Universității din București a renunțat la teza de licență
Vezi descrierea  Rectorii sunt îngrijoraţi de schimbările pe care vrea să le facă Ministerul Cercetării