Poveste SF Carmen

Poveste SF  Carmen

Nume: Carmen
Prenume: Loredana
Povesteste-ne o aventura sau o experienta demna de domeniul SF!:

De aventuri demne de domeniul SF am parte in fiecare zi. Cum se face una ca asta, va intrebati? Ei bine, eu sunt o persoana normala, cu maini si picioare si cu capul pe umeri (ma gandesc eu), iar aventurile SF de care am parte sunt, in mare parte, provocate de un prieten. Acest prieten al meu se crede Superman. Si veti zice ca eu sunt Lois Lane, dar nu e asa. Sunteti pe-aproape :)

Amicul meu are un costum. De Superman, se intelege. Si umbla imbracat asa prin oras sa instituie lege si ordine in univers, printre animale. Ieri a salvat o pisica incoltita de doi caini. Pisica a scapat fara nicio zgarietura sau muscatura. Dar amicului meu i-au muscat din trena si...ceva mai sus. Dar un erou adevarat nu-si arata slabiciunile, asa ca s-a bandajat singur, fara ajutor. Saptamana trecuta m-a trezit la miezul noptii sa umblam dupa extraterestri. Primise un semn de la surse sigure ca astia mici si verzi cu ochii mari vor sa ne invadeze iar. M-a lasat dupa un tufis si s-a intors victorios dupa 20 minute. Avea vanatai si un nas julit. "Un fleac", mi-a zis.Prietenul meu are experiente de domeniul fantasticului in fiecare zi. Si eu il ajut sa salveze lumea. Acum ma credeti? Va fi un erou si mai si peste cativa ani, ca acum mai are de crescut si de invatat. V-am zis ca are 5 ani, nu?


 

4627 vizualizari Nota obtinuta: 5,72
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

Ultimele articole
Vezi descrierea  Poveste SF Gheorghiu Marian
Vezi descrierea  Poveste SF straton Iulia
Vezi descrierea  Poveste SF Carmen
Vezi descrierea  Poveste SF medeleanu violeta
Vezi descrierea  Poveste SF LEONTE DANIELA