Jocuri de Valentine's Day

propune articol
   Pagina 1 din 1  

Joc Valentine's Day - Valentine's Dating

Descriere: Valentine's dating - un joc de fashion care va trezi imaginatia si curiozitatea impatimitilor modei. Dar cum Valentine's Day se apropie ne priveste pe toti acest lucru. Instructiuni: Te deplasezi cu mouse-ul - drag&drop.


citeste tot articolulJoc Valentine's Day - Happy Valentine's Day

Descriere: Avem de-a face cu un joc cu inimioare si Cupidoni. Inseamna ca avem ceva treaba! Trebuie sa gasesti diferentele existente intre cele doua imagini si sa le incercuiesti cu mouse-ul. Ai grija sa te incadrezi in timp! Instructiuni: Te deplasezi cu mouse-ul.


citeste tot articolul

Joc Valentine's Day - Spot the Difference

Descriere: Spot the difference - un joc interactiv care iti pune creativitatea la lucru. Trebuie sa gasesti diferentele dintre cele doua imagini si sa le incercuiesti. Ai grija, e cronometrat totul, asa ca trebuie sa fii rapid! Instructiuni: Te deplasezi cu mouse-ul.


citeste tot articolulJoc Valentine's Day - Puzzle Hearts

Descriere: Daca iti plac puzzle-urile acum ai ocazia sa faci unul. Si nu orice puzzle ci unul cu inimioare. Dedicam acest joc indragostitilor! Have fun! Instructiuni: Te deplasezi cu mouse-ul - drag&drop.


citeste tot articolul

Joc Valentine's Day - Hearts Basketball

Descriere: Iata un joc foarte tare! Tot ce trebuie sa faci este sa arunci cu inima la cosul de basket si sa dai cos. Ai si cronometru si statistica loviturilor la cos! Instructiuni: Te deplasezi cu mouse-ul. Pui mouse-ul pe inima si dai click pe ea.


citeste tot articolul

Joc Valentine's Day - Valentine Hearts

Joc Valentine's Day - Valentine Hearts

Descriere: Cupidon intra in actiune! Aduna puncte prinzand inimi in sac cu un timp bonus pentru fiecare 10 inimi prinse. Pentru timp mai mult, prinde ceasul. Ai grija la inimile zdrobite sa nu le bagi in sac deoarece iti vor distruge toate inimile bune pe care le-ai strans. Instructiuni:...


citeste tot articolul

Joc Valentine's Day - Valentine Concentration

Descriere: Concentreaza-te si gaseste inimile si pe Cupidon. Instructiuni: Pentru a juca nu este nevoie decat de mouse.


citeste tot articolul

Joc Valentine's Day - Heart Beak

Descriere: Heart Beak este un joc funny si interactiv si este destinat in special indragostitilor. Va trebui sa aduni cat mai multe puncte dand click pe inimioare. Da click pe bomba daca iti apare, o sa ai bonus maxim de... dar mai bine te las sa descoperi tu asta! Instructiuni: Se joaca...


citeste tot articolul
   Pagina 1 din 1