Jocuri Barbie

propune articol
   Pagina 1 din 2  Pagina urmatoare Pagina urmatoare

Barbie la petrecere

Barbie este la petrecerea regeasca si are nevoie sa descoperi toate literele alfabetului ascunse in imagine. Instructiuni Barbie si Mos Craciun: In acest joc vom folosi mouse-ul. Gaseste literele si dai dublu click pe fiecare.


citeste tot articolulPuzzle cu Barbie

Stii sa o reconstruiesti pe Barbie? Testeaza-ti capacitatile in jocul urmator! Instructiuni Barbie si Mos Craciun: In acest joc vom folosi mouse-ul. Alege fiecare piesa de puzzle si adaug-o la puzzle.


citeste tot articolul

Barbie merge la scoala

Ce tinuta vrei sa poarte Barbie astazi la scoala? Uite cate idei ai la dispozitie. Instructiuni Barbie si Mos Craciun: In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe fiecare categorie si alege ce iti place.


citeste tot articolulBarbie si masina

Barbie a plecat la o plimbare prin oras si are nevoie sa stranga cat mai multi banuri pentru cumparaturi. Hai sa ii dam o mana de ajutor! Instructiuni joc Barbie si masina: Foloseste sagetile din tastatura pentru a deplasa masina.


citeste tot articolul

Barbie si Mos Craciun

Se apropie Craciunul si sigur nu vrei ca multi copii sa ramana fara cadoul de Craciun, asa ca hai sa-i alegem o tinuta lui Barbie ca sa plece cat mai repede in cursa cadourilor alaturi de Mos Craciun. Instructiuni Barbie si Mos Craciun: In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe fiecare...


citeste tot articolul

Barbie Cabaret

Barbie se pregateste de cabaret si nu stie ce tinuta sa isi aleaga. Stie doar ca la cabaret este importanta culoarea hainelor. Instructiuni Barbie Cabaret: In acest joc vom folosi mouse-ul. Se da click pe articolul care iti place.


citeste tot articolul

Cowboy Barbie

Barbie a ales viata de la tara si a decis sa lucreze la ferma. Cum crezi ca ar trebui sa arate Barbie? Instructiuni Cowboy Barbie: In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe articolul preferat si schimbi categoria de articole daca dai click pe sageti. Culoarea calului se schimba daca dai...


citeste tot articolul

Barbie Dancing Party

Barbie se pregateste sa mearga la bal dar nu stie ce tinuta sa isi aleaga pentru o asemenea ocazie. Instructiuni Barbie Dancing Party: In acest joc vom folosi mouse-ul cu cursorul si dam click pe articolul care ne place.


citeste tot articolul

Trendy Barbie

Petrecerea sta sa inceapa si Barbie inca nu si-a gasit o tinuta. Da-i tu o mana de ajutor. Instructiuni Trendy Barbie: Foloseste mouse-ul si dai click pe fiecare categorie pentru a alege articolul favorit.


citeste tot articolul

Barbieye

Barbie este asteptata pe scena de o multime de oameni, alege hainele cu grija pentru a o face stralucitoare. Instructiuni Barbieye: Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat butonul din stanga al mouse-ul si cand ai gasit ce-ti doreai, tragi articolul si il...


citeste tot articolul
   Pagina 1 din 2  Pagina urmatoare Pagina urmatoare