Jocuri Barbie

propune articol
Pagina anterioara Pagina anterioara   Pagina 2 din 2  

Barbie Love Dracula

De Halloween Barbie s-a intalnit cu Dracula. De atunci nu il mai poate uita. Ce tinuta sa imbrace la viitoarea sarbatoare de Halloween? Instructiuni Barbie Love Dracula: In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe fiecare categorie si alege ce iti place.


citeste tot articolulCateii lui Barbie

Barbie vrea sa-si scoata catelusii la plimbare. Da-i o mana de ajutor lui Barbie si ajut-o sa aleaga pentru catei o tinuta potrivita. Instructiuni Cateii lui Barbie: Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tii apasat pe butonul din stanga mouse-ului cand ai gasit ce-ti doreai, il...


citeste tot articolul

Barbie politista

Barbie a terminat academia de politie si a plecat in prima ei misiune. Prinde infractorii si cauta o tinuta care sa o reprezinte. Instructiuni Politista Barbie: In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe insigna de politie din dreapta ecranului de jos. Apoi dai click pe fiecare...


citeste tot articolulBarbie si Poneiul

Hai sa ii gasim lui Barbie si poneiului ei dragalas o tinuta cat mai colorata si plina de voie buna. Instructiuni Barbie si Poneiul: In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe fiecare categorie si alege ce iti place.


citeste tot articolul

Barbie Fantasy Princess

Barbie Fantasy Princess

Printesa are nevoie de o noua tinuta pentru o alta aventura in lumea basmelor. Instructiuni Fantasy Princess: Foloseste mouse-ul si dai click pe fiecare categorie pentru a alege articolul care iti place.


citeste tot articolul
Pagina anterioara Pagina anterioara   Pagina 2 din 2