Farse de 1 aprilie in mass-media


Articole similare: 1 aprilie, farse in mass media, ziua pacalelilor, pacaleli, glume

Farse de 1 aprilie in mass-media

Farse de 1 aprilie se vor face si anul acesta, la fel ca in anii precedenti. Avem parte de pacaleli la telefon, in interactiunea cu colegii sau mai mult, chiar in mass-media. Farsele de 1 aprilie sunt inofensive. Ele creeaza de cele mai multe ori amuzament si buna-dispozitie.

 Prima zi a lunii aprilie este asadar pusa pe sotii. Ne asteptam, deci ca amicii nostri sa ne ofere farse. Dar cine se asteapta sa auda pacaleli de la un jurnal de stiri sau sa le citeasca intr-un ziar? Ei bine, nici mass-media nu se lasa mai prejos cand vine vorba de pacalelile de 1 aprilie. Iata cateva farse memorabile din istoria pacalelilor de 1 aprilie, oferite chiar de mass-media!

O farsa memorabila a fost realizata la TV in anul 1957, de canalul BBC in emisiunea Panorama. Ei au anuntat ca in Elvetia, fermierii se bucura de o recolta noua si anume, spaghetti crescute in copac. Stirea a fost insotita de un scurt montaj in care cultivatorii de spaghetti isi culegeau faimoasa recolta. Imediat telespectatorii au sunat la redactie, curiosi si dornici sa afle cum ar putea sa creasca si ei un copac spaghetti.Foarte haioasa a fost si farsa gandita de o televiziune din Suedia in anul 1962. La emisiunea de stiri,  specialistul tehnician a venit cu o precizare. Evident, cum pe vremea aceea transmisiunea era alb-negru, el a mentionat ca, datorita unei ultime tehnologii, telespectatorii pot face ca imaginea ecranului sa fie color. Ce aveau de facut pentru asta? Trebuiau sa puna un ciorap de nylon peste ecranul televizorului. Tehnicianul a facut o demonstratie, iar sute de mii de oameni au crezut pacaleala.

Citeste continuarea pe studentie.ro.


 

2500 vizualizari Nota obtinuta: 6,08
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

Ultimele articole
Vezi descrierea  Copiii de grădiniţă şi elevii până în clasa a VIII-a vor primi mere
Vezi descrierea  Recompensa de 3.000 de lei pentru absolventii de 10
Vezi descrierea  Rezultate Bacalaureat 2014 ARGES
Vezi descrierea  1 Aprilie: Farse haioase pentru parintii tai
Vezi descrierea  Pacaleli de 1 aprilie
Vezi descrierea  Top 20 farse ingenioase de 1 Aprilie
Vezi descrierea  Farse de 1 aprilie in mass-media
Vezi descrierea  Sms-uri de 1 aprilie
Vezi descrierea  Sfaturi pentru o petrecere de 1 Aprilie
Vezi descrierea  Cum sa nu te faci de ras pe 1 Aprilie
Vezi descrierea  Cui sa nu faci farse de 1 Aprilie
Vezi descrierea  Masuri de precautie pentru 1 Aprilie