De ce sa folosesti stickere pentru a-ti decora casa de Sarbatori

De ce sa folosesti stickere pentru a-ti decora casa de Sarbatori

Nu mai este mult timp si ne vom putea bucura din nou de Sarbatorile de iarna, vom avea parte de luminite, globuri, cadouri si o atmosfera festiva, dar si de bucuria de a ne decora casa in spiritul acestor sarbatori. Anul acesta iti propunem sa incerci ceva diferit si sa-ti decorezi locuinta cu stickere de sarbatori.

De ce? Se dezlipesc usor fara a lasa urme sau a deteriora, ele fiind special concepute pentru decorarea peretilor. Cele de vitrina si geam au adeziv special si nu-ti va fi deloc greu sa le inlaturi dupa trecerea Sarbatorilor. Nu trebuie sa-ti faci griji nici daca le-ai lipit gresit pentru  ca materialul lor este removabil, ceea ce inseamna ca se relipeste daca il dezlipesti si-i schimbi pozitia.  Pentru ca nu vor lasa urme inestetice pe suprafata pe care au fost lipite si pot fi scoase cu la fel de multa usurinta ca la aplicare, stickerele decorative devin din ce in ce mai mult o solutie ditractiva si comoda de a decora pentru evenimente temporare.

Intampina Sarbatorile de iarna asa cum se cuvine cu ajutorul stickerelor decorative usor de lipit si care vor da un aer festiv casei. Este una dintre cele mai frumoase perioade din an si ar fi pacat sa nu o celebram.Poti lipi stickerele oriunde, insa nu uita sa-ti decorezi mai ales geamurile cu fulgi de nea, reni, braduti sau stelute. Astfel, prin albul stickerelor iarna o sa-si faca simtita prezenta la fereastra, daca de cele mai multe ori nu a fost atat de generoasa cu zapada in pragul Sarbatorilor

Pe langa nelipsitul brad de Craciun, instalatii luminate si ghirlande, poti folosi stickere argintii sau aurii, albe sau rosii. Cele mai cautate in acesta perioada sunt cele pentru geamuri cu fulgi de nea. Ai insa la dispozitie si decoratiuni cu Mos Craciun, cu globuri, cu braduti si cu urari specifice. Poti pune un sticker diferit in fiecare camera, unul cu Mos Craciun pentru dormitorul prichindelului si unul cuurari specifice pentru living.

Una dintre bucuriile acestor sarbatori este reprezentata de impodobirea bradului si decorarea casei in spiritul Craciunului impreuna cu intreaga familie - de la cei mai mici membri ai familiei, pana la bunici. Stickerele decorative sunt usor de aplicat si nu vor presupune niciun fel de dificultate la aplicare, asa ca toata lumea poate sa se implice in pregatirea casei pentru aceste zile atat de speciale.

In acelasi timp, poti folosi aceste stickere si daca detii o afacere si iti doresti sa decorezi vitrina magazinului pentru sarbatorile de iarna. Ele vor ajuta la crearea unei atmosfere de sarbatoare si vor infrumuseta intreg spatiul, dandu-i o caldurasi o eleganta aparte. 

1226 vizualizari Nota obtinuta: 7,64
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

Ultimele articole
Vezi descrierea  De ce sa folosesti stickere pentru a-ti decora casa de Sarbatori
Vezi descrierea  Ne plac toti brazii naturali
Vezi descrierea  Traditii de Craciun
Vezi descrierea  Boboteaza sau Botezul Domnului
Vezi descrierea  Anul Nou pe meleaguri straine
Vezi descrierea  Traditii de sarbatori: Plugusorul
Vezi descrierea  Legenda omului de zapada
Vezi descrierea  Colinde de Craciun - origini si traditii
Vezi descrierea  Obiceiuri de Anul Nou: Sorcova
Vezi descrierea  Traditii de Craciun: Confectionare stea
Vezi descrierea  Craciun Fericit! in 31 de limbi
Vezi descrierea  Sms pentru Craciun