Copiii de grădiniţă şi elevii până în clasa a VIII-a vor primi mere


Articole similare: Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli, copii mere, mere scoala, program mere scoala

Copiii de grădiniţă şi elevii până în clasa a VIII-a vor primi mere

Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli va fi integrat și în județul Caraș-Severin, unde 25.700 de copii vor primi mere, începând de luni, 13 februarie.

"Consiliul Judeţean Caraş-Severin a semnat, miercuri, contractele pentru furnizarea merelor pentru anul şcolar 2016 - 2017 prin Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli, finanţat din fonduri europene şi naţionale. Distribuirea merelor în şcoli se va face începând cu prima zi a semestrului al doilea, respectiv, din data de 13 februarie 2017", a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Camelia Basaraba.

Furnizorii declaraţi câştigători sunt două firme, una din Călan, pentru zonele Reşiţa, Caransebeş şi Oţelu-Roşu, şi una din Arad, care va asigura furnizarea merelor pentru zonele Anina, Băile Herculane - Mehadia, Bocşa, Bozovici, Moldova Nouă şi Oraviţa. În Caraş-Severin sunt 25.700 de beneficiari, copii din grădiniţele cu program normal şi preşcolari şi elevii până în clasa a VIII-a. Suma contractelor este de aproape 662.000 lei, fără TVA. 

2519 vizualizari Nota obtinuta: 5,84
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

Ultimele articole
Vezi descrierea  Copiii de grădiniţă şi elevii până în clasa a VIII-a vor primi mere
Vezi descrierea  Recompensa de 3.000 de lei pentru absolventii de 10
Vezi descrierea  Rezultate Bacalaureat 2014 ARGES
Vezi descrierea  1 Aprilie: Farse haioase pentru parintii tai
Vezi descrierea  Pacaleli de 1 aprilie
Vezi descrierea  Top 20 farse ingenioase de 1 Aprilie
Vezi descrierea  Farse de 1 aprilie in mass-media
Vezi descrierea  Sms-uri de 1 aprilie
Vezi descrierea  Sfaturi pentru o petrecere de 1 Aprilie
Vezi descrierea  Cum sa nu te faci de ras pe 1 Aprilie
Vezi descrierea  Cui sa nu faci farse de 1 Aprilie
Vezi descrierea  Masuri de precautie pentru 1 Aprilie