C competente lingvistice lb engleza - subiecte bacalaureat 2010


Articole similare: bacalaureat 2010, C competente lingvistice lb engleza, subiecte bacalaureat 2010,ComentariiComentarii (34 comentarii)
Nume alexandra a scris:

daca nu m-am prezentat la engeza la competente deloc pot intra in bac?

Nume BOSS a scris:

ba da auziti ma bau bau asta stie si el sa scrie mai pe romaneste asa (va prinde ti voi ce inseamna) poate sa mi spuna si mie ce a vrut sa scrie el aici ca poate eu sunt mai prost si nu stiu?

Nume deea a scris:

si cate calificative se obtin la aceste probe???4 sau 5??voi cate calificative ati obtinut???

Nume Mihaela a scris:

Dragilor..daca va plangeti la un examen atat de usor...ce mai faceti la scris? sau cand o sa ajungeti la facultate si o sa trebuiasca sa invatati carti intregi? vreti sa spuneti hello si sa luati cel mai mare calificativ? oricum examenul pe care il dam noi e usor..pentru ca in general B2 inseamna mediu..dar e cel mai mare calificativ pentru bac.

Nume bau bau a scris:

A1: 11 30 puncte A2: 31 60 puncte B1: 61 80 puncte B2: 81 100 puncte va prinde ti voi ce inseamna

Nume Cineva a scris:

Habar nu aveti! A1-Incepator, A2-Mediu, B1-Avansat, B2-Experimentat (maximul)

Nume AleX a scris:

B2/Incepator - B1/Mediu - A2/Avansat - A1/Experimentat

Nume sds a scris:

e usoara engleza asta mai usoara ca romana sa mor io daca nu

Nume silviu a scris:

ce e a2 imi spune si mie cineva desptept din minister?

Nume cristina a scris:

ce inseamna a1 si b2

Nume vivo_sempre2000 a scris:

e posibil A2-A1 ?CE INSEAMNA SI AUDITIE B2.NU INTELEG DELOC

Nume ank a scris:

b1 inseamna intre 50 si 75 de puncte...calificativul fiind de "avansat"

Nume Alexandru a scris:

cine imi poate spune si mie ce nota sau ce calificativ reprezinta B1

Nume Valentina a scris:

eu am dat azi proba! :) daca stii sa vorbesti in engleza treci foarte usor :) subiectele sunt exact ca cele afisate pe net, fireste au alte teme, insa e relativ simplu pentru cei care stiu sa vorbeasca aceasta limba:) nu trebuie sa te complici cu termeni extraordinari de elaborati ci sa ai un vocabular obisnuit si cat mai simplu :) va urez succes !!!

Nume Andra a scris:

a sustinut vreunul din voi astazi proba de speaking? poate ne spuneti si noua cum a fost... ce intrebari v-au fost puse :)

Nume TANIA a scris:

salutari, cine imi poate spune si mie care sunt calificativele la aceasta proba ? A1, B1?

Nume anonim a scris:

nu stiu de ce se tot plang "domnii" profesori de noi..ca suntem o generatie de inculti..ca ei ne au format...noi suntem roadele muncii lor..in ultima vreme nu stiti decat sa va plangeti si credeti ca vi se cuvine totul! voua vi s-a urcat democratia la cap! nu noua...voi va bateti joc de noi! noi nu suntem decat rodul unor experimente esuate...eu sunt clasa a12a..si sunt complet bulversata de tot ce se intampla in jurul meu. Sa va fie RUSINE!!!

Nume Jos_parlamentarii a scris:

vai de ea de scoala in loc sa lase bacul cum era inainte acum l-au facut si mai prost de la nivel ridicat acu e un amarat de bac mai ales la probele orale ma pish pe U.E. k mai rau ne prostesc astia, ce ne da aici le face unu de cls a-V a Pur si simplu e bataie de joc!!!

Nume raluca a scris:

:)) ce ma voi distra astazi!:)) hahaha.la ce haos e e peste tot... sigur va fi ca in filmele cu prosti!:))

Nume Cristi a scris:

4. Nu inteleg de ce vi se pare un dezavantaj si de ce vi se pare greu, eu nu sunt geniu al englezei si cu toate astea varianta am facuto cap coada fara greseala, e chiar atat de greu?? Si faptul ca nu mai e proba eliminatorie nu vi se pare un dezavantaj. Cu totii sper ca stiti ca in trecut la engleza se pica cel mai mult, deci era o proba elimnatorie.

Nume cristi a scris:

3. Bacul nu dureaza 2 ore, 2 se refera la doua zile. Bacul se va tine in 3 pasi (module). In prima zi se va sustine Listeningul si Writingul care vor fi in doua ore diferite.Nu cred ca timpul este prea scurt deoarece sunt destul de usoare ambele module. Cel de-al treilea modul se va tine in urmatoarele doua trei zile, depinde de liceu si numarul celor care sustin acest examen, modul numit Speaking. La speaking vi se va da o tema, iar voi va trebui sa o comentati.

Nume Cristi a scris:

nu incerc sa tin un discurs sau sa ma dau mare, dar spunand totul intr-o ordine de idei as dori sa-mi spun parerea, chiar daca va fi sa nu luata in seama, I 1.Andrei221 partea cu listening-lisening nu suntem aici profesori sa ne dam mari cu ce stim si ce nu, poate in graba sau din comoditate a scris asa(zic comoditate, pentru ca e mai usor sa scrii cum auzi) 2.Pentru cei care nu inteleg treaba cu listening, rolul sau este de a vedea cat de bine intelegeti engleza, nu cat de bine vorbesti.

Nume greu e cand nu vrei sa inveti a scris:

Ati lucrat macar o varianta din noile modele? 2 ore pentru atatea cerinte? e suficient ! mie mi se pare usor... si nu sunt un geniu al limbii engleze...

Nume MadaScarface a scris:

proba de saptamna viitoare ii listeningu si scrisu..auu deabea astept ..cu engleza poti sa ajungi mare !

Nume admin a scris:

Timpul nu 2 putin (2 ore) pentru ca examenul la engleza il vor da timp de 2 zile..in prima zi listening & reading ...in a 2a zi - writing & oral

Nume dancristian08@yahoo.com a scris:

Ar cam trebui sa invatati, nu sa stati numai prin baruri.Este foarte corect...OK

Nume Anamaria M. a scris:

Partea II: cel mai deplorabil aspect este insa ca aceasta noua varianta de bac la engleza a fost votata in anul scolar 2009- 2010 si se aplica in acelasi an!!! acest lucru nu e drept nici fata de elevi nici de profesori care poate nu au cartile cu specific de cambridge din care sa-i pregateasca pe elevi incepand de la data de 1 noiembrie, subiectele posibile fiind postate pe site-ul ministerului educatiei la data de 31 octombrie!

Nume Anamaria M. a scris:

Partea I: examenul de bac la engleza in varianta prezenta cu 4 probe reprezentand competente pertinente este perfect! pacat insa ca, dupa cum am fost obisnuiti deja, din vest se imprumuta mereu forma si nu fondul; toate legile si proiectele de lege sunt ori foarte vagi si lasa portite deschise oricarei interpretari, ori nu se bazeaza pe fapte reale- acesta este cazul noului bac la engleza.

Nume prof a scris:

si eu care credeam ca listening-ul va ajuta sa va intelegeti cu eventualii prieteni/amici straini cu care viata va va aduce fatza in fatza......... dar nah......adolescenta e perioada in care esti un geniu neinteles. ....nu ma mir ca nimic nu va convine si ca nu sunteti in stare sa vedeti utilitatea unui lucru.......de parca nu ar exista si avantaje in lumea asta, ci numai dezavantaje. mai, copii!! :P ....nu mai dramatizati atata ca o sa ajungeti rau de tot.

Nume Izabela a scris:

Din pacate, desi e dupa model Cambridge, chiar nu le va folosi oamenilor la mare lucru, cel putin nu in viitorul apropiat, examenul fiind recunoscut momentan de... nimeni. Poate in viitor... cine stie. Pana atunci, bafta la romana cine mai are de dat .:)

Nume Andrei221 a scris:

nu e o prostie e dupa modelul cambridge... aa si apropo e listening nu lisening:)) mai puneti si voi mana pe carte:P

Nume laurus a scris:

Eu cred ca-i prea putin timp pt. atatea cerinte.Doar 2 ore?

Nume Ryurei a scris:

partea cu lisening este cea mai mare prostie la ce ne ajuta pe noi, ca doar nu ne leaga la ochi

Nume grosu91 a scris:

Vreau sa zic ca varianta unu cu autorul englez l`am facut in clasa mai bine am facut partea mai grea(textul mai mare) decat textul cel mic!! Parerea mea despre lisening este o prostie...

Ultimele articole
Vezi descrierea  Bacalaureat 2010: Subiecte Proba orala de limba straina (Proba C)
Vezi descrierea  D competente digitale
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb spaniola - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb rusa - Subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb portugheza - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb italiana - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb germana - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb franceza - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  C competente lingvistice lb engleza - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  B competente lingvstice lb ucraineana - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  B competente lingvistice lb turca - subiecte bacalaureat 2010
Vezi descrierea  B competente lingvistice lb slovaca - subiecte bacalaureat 2010