Ajutor in rezolvarea temelor


Articole similare: elevi, parinti, profesori, tema, copii, ajutor

Ajutor in rezolvarea temelor

“Dupa ce ti-ai terminat tema”. Probabil ai auzit replica asta atat de des din gura parintilor tai si cred ca ti se pare ca toate lucrurile bune trebuie sa mai astepte pana cand tema este terminata in sfarsit. Exista un motiv bun pentru care adultii fac atata tam-tam din cauza temei. Aceasta te ajuta sa inveti si cu o educatie stralucita iti poti crea un viitor stralucit. Deci tema este importanta, dar poti tu oare sa o faci>

In primul rand ai nevoie de un loc linistit care sa iti permita sa te concentrezi. Inchide-ti televizorul si alte metode de a te distrage, pentru ca in felul acesta iti poti aduna mai repede gandurile, ceea ce inseamna ca iti vei si termina tema mai rapid si va fi pe deasupra si corecta.

Pastreaza-ti timp suficient pentru a-ti termina tema fara sa fie nevoie sa te grabesti. Acum pentru a invata ceva cum trebuie ai nevoie de ceva timp. Dar daca simti ca te muncesti degeaba, intr-un timp relativ indelungat, atunci cu siguranta ai nevoie de ajutor.

De ce au nevoie unii copii de ajutor?Pe langa faptul ca nu intelegi ceea ce ai de facut de fapt, sunt cateva motive pentru care ai avea nevoie de ajutor in rezolvarea temei. Unii copii sunt bolnavi pentru o perioada indelungata si lipsesc destul de mult timp, pierzand multe informatii. Altii sunt atat de ocupati incat nu se mai pot dedica invataturii atat cat trebuie.

Problemele personale pot de asemenea afecta munca elevului. Sunt copii care se confrunta cu probleme survenite in afara scolii care le pot scadea randamentul (cum ar fi divortul parintiilor sau relatii tensionate cu prietenii).

Cine te poate ajuta?

Vorbeste cu cineva (parinti, profesori, director sau alta persoana in care ai incredere) daca ai necazuri la scoala. Marturiseste aceste lucruri cat mai curand cu putinta pentru a capata ajutorul de care ai nevoie cat mai curand cu putinta.

Parintii tai sunt cel mai bun punct de plecare atunci cand ai nevoie de ajutor. Sunt capabili sa iti rezolve o problema de matematica sau sa iti dea o idee la compunerea de la romana. Ei trebuie sa fie responsabili insa si sa iti gaseasca locul perfect din casa si sa il amenajeze cum trebuie astfel incat sa iti faci tema in cele mai bune conditii.

Profesorii sunt de asemenea resurse importante de unde poti lua informatii si ei iti pot oferi sfaturile necesare pentru rezolvarea temelor. Iti pot da ponturi si oferi idei despre ce trebuie sa faci si de unde sa incepi de fapt. Sa le arate copiilor cum trebuie sa invete este practic slujba lor, deci sa nu va fie rusine sa cereti o lamurire.

Faceti-va tema impreuna!

Sunt unii copii care nu prea au nevoie de ajutor in rezolvarea temei. Daca te numeri printre ei, felicitari! Dar de ce nu vrei sa iti folosesti talentul pentru a ajuta un prieten la nevoie? Te poti oferi sa invatati impreuna. Parcurgand amandoi lectiile poate fi de ajutor in ambele situatii.

Inca mai ai probleme?

Cateodata, chiar dupa ce ai incercat toate aceste strategi, inca mai ai lipsuri in rezolvarea temei. Poate fi dificil daca acest lucru ti se intampla, dar nu uita ca fiecare invata intr-un stil propriu. Poate fi din cauza faptului ca trebuie sa te pregatesti 2 ore in loc de una sau ca trebuie sa repeti de 5 ori in loc de 2 ori.

Este important sa acorzi cat de mult timp ai nevoie pentru a intelege lectia. Intreaba-ti parintii si roaga-i sa iti faca un orar care iti permite sa aloci cat de mult timp vrei studiului 

241390 vizualizari Nota obtinuta: 5,84
Noteaza:    10
Versiune imprimabila Versiune imprimabila   Salveaza la favorite Salveaza la favorite   Trimite prin Yahoo!M Trimite prin Yahoo!M   Trimite prin e-mail Trimite prin e-mail

ComentariiComentarii (282 comentarii)
Nume CRACIUN MAGDALENA a scris:

Buna seara am si eu o rugaminte ma ajutati si pe mine la o problema de fizica . Ce caldura este necesara pentru a transforma 1 g de gheata la -10 celsius in vapori de 100 celsius .

Nume Amalia a scris:

1.Cate grame de clorura de magneziu se obtin in urma reactiei magneziului cu 400g acid clorhidric? 2.cate grame de oxigen se consuma in reactia cu 240g de magneziu? 3.cati moli de hidroxid de natriu se obtin prin reactia apei cu 40g de oxid de natriu?

Nume vlady a scris:

BUNA SEARA....ma ajutati la o problema de geometrie? ....daca da.....asta e problema.... fie A,B,C,D...in aceasta ordine coliniare,AC=28cm,BD=36cm iar BC=1/5AD....aflati AB,BC,CD si AD...

Nume Victoria a scris:

Ex 7 pag 34 ( Limba si literatura romina ) clasa a IX-a

Nume Violeta a scris:

In care cuvantul -tanarul- (deci articulat cu articolul hatarat - l- ) este substantiv. tanar- adjectiv, tanarul- substantiv.

Nume Violeta a scris:

Pentru Streche: Adjectivele devin substantive daca le articulam. Exemplu: Barbatul tanar avea doi copii. Tanar- este adjectiv.- (arata cum este, ce fel este barbatul.) Daca articulam adjectivul - tanar- devine tanarul. Propozitia va fi asa: Tanarul avea doi copii..... in care cuvantul- tanar- este substantiv.

Nume oboroaca a scris:

super

Nume Stefania a scris:

Vreau si eu ex 3 pagina 9 la engleza clasa a viiia

Nume Marius a scris:

Bunica are in curte 59 pasari. Rate are cu 5 mai mult decit jumatatea numarul gainilor iar giste cu 2 mai putine decit un sfert decit numarul gainilor. Cite rate, gaine, giste.

Nume Maria a scris:

Ma ajuti si pe mine cu tema la franceza?

Nume denisa a scris:

ma ajuta cineva la lb romina va rog

Nume cristina a scris:

f

Nume gramada vald a scris:

cum sa fac o problema? varsta tatalui este de 4 ori mai mare decat a fiului.peste cati ani varsta tatalui va fi dublu varstei fiului?

Nume irina a scris:

potzi sa ma ajuti pliz la matematica 7+x=2x(1+x)

Nume sry a scris:

ma ajuta knva asa simplu e

Nume hantamaria15 a scris:

nu ma pricep cu tema la chimie

Nume geogeo a scris:

cum pot sa rezolv si eu exercitiul asta: {xEz:|X|<2} eul ala (E) inseamna apartine cine ma poate ajuta cum?

Nume esmeralda a scris:

firar a d....... de scoala

Nume alexandra a scris:

vreau sa ma ajuta ti la un exercitiu la matematica

Nume andreea a scris:

22 carti acite 50 si 90 pagini au impreuna 1340de pagini.cite carti sint de fiecare fel?

Nume alexo a scris:

Noteaza impresia pe care ti-a creat-o lectura textului Balul pomilor de Dimitrie Anghel

Nume iiioonnn a scris:

la noi inscoala nu se dau teme pentru acasa

Nume maria a scris:

care sunt divizorii le 136

Nume vala1234 a scris:

Marin intreaba ; cati pomi ai in gradina, bunicule? Daca as avea cu trei mai putin, atunci jumatate din acest numar ar fi cu 2 mai mare decat sfertul lui . Cati pomi are bunicul? ma ajuta cineva sa rezolv problema?

Nume juio a scris:

pidarii,spun numai minciuni,nui credeti ca sunt niste pidarasi.....

Nume sorin a scris:

vreau sami fie si mie rezolvata tema la matematica imi trebuie urgent

Nume vala1234 a scris:

Marin intreaba ; cati pomi ai in gradina, bunicule? Daca as avea cu trei mai putin, atunci jumatate din acest numar ar fi cu 2 mai mare decat sfertul lui . Cati pomi are bunicul?

Nume Adi a scris:

ma ajuta cineva pentru a rezolva un subiect de teza

Nume andra222 a scris:

ma ajuta si pe mine cineva?cat fac:2 la puterea a5a totul la puterea a3a:4 la a6a ori 8 la a5a

Nume Anonim a scris:

a la puterea a 2 - b la puterea a 2=45 si a + b=15 atunci 5a-5b este

Nume antonia18 a scris:

Hey am nevoie sa ma ajutati daca vreti la un ex..suma lui gaus...ex este 1+3+5+...+11..va rog ajutati-ma...

Nume Sergiu a scris:

Logaritm in baza radical din 2 a lui 12 - logaritm in baza 2 a lui 9 ?

Nume ciocanau a scris:

a+b=4

Nume caroline a scris:

as dori ajutor la un exercitiu la matematica. Sa aflam pe x din relatia: 1+3+5+...+(2x-1)=100 x nr. natural

Nume alexandra a scris:

dar ude scriu proplema

Nume macesanu a scris:

Buna ziua am de rezolvat o problema la informatica daca vreti sa ma ajutati .sa se determine concentratia procentuala a unei solutii, cunoscand masa substantei dizolvate si masa solutiei.

Nume ryyy a scris:

tertertyey

Nume Swag a scris:

Ajutati-ma si pe mine! Numa pricep deloc la fizica! 1.Cata caldura nu a fost transformata in lucru mecanic util de motorul termic al unui automobil,pe distanta d=250 km,daca randamentul mototrului este n=30%,iar combustibilul utilizat are densitatea p=700 kg/m cub si puterea calorica q=45MJ/kg?Consumul motorului a fost k=7,5 litri/100 km.

Nume ana.cioinac1 a scris:

dai ajutatima la mate varog.....

Nume anonim a scris:

nik nu explica da ne da niste probleme ca ea nu le intelege

Nume hk,uwhtf a scris:

profesorii jos

Nume andreea a scris:

problemele sunt usoare dar ma doare capu de atata scoala

Nume andi a scris:

profu nu ne explica mai nimic

Nume Rebecca a scris:

Se da un sir cu n elemente. Sa se afiseze bucata cea mai lunga din sir in care elementele sun in ordine crescatoare.sa se afiseze bucata din sir pentru care suma este maxima.

Nume sorin2013 a scris:

am de rezolvat o mica problema la matematica si nuprea ma pricep este vorba de un test de evaluare de clasaa 9f la pagina 275 testul1 asa ca cei care mai sunteti in clasa 9f va rog sa imi raspundeti pana in ora 12 fix va multumesc mult

Nume natasca a scris:

de egalat ecuatia reactiei chimice dupa metoda balansului electronic SO2+O2-SO3...........(va rog sa ma ajutai )

Nume sily a scris:

varog ajutor la probleme

Nume olaru nik a scris:

Ana avea 35 de margele rosii si 24 de margele albe. Fetita a facut un colier pentru mama,in care a pus 23 de margele .Cate margele i-au mai ramas Anei dc :a.in colier a pus numai margele rosii;b.in colier a pus numai margele albe ;c. in colier a pus si margele rosii si margele albe.

Nume alex a scris:

pe o polita sunt cu 120 carti mai putine decit pe alta.Cu cite carti va fi mai putine pe prima polita daca se vor muta pe a doua polita 75 carti?

Nume Coroi a scris:

andra esti proasta 1+1=2

Nume streche a scris:

cine poate face din adjectiv in substantiv

Nume andra a scris:

cat face 1 plus 1

Nume Denis a scris:

si eu am o problema suna asa:Dreptele a si b s-au intalnit [intersectat] in punctul O.Cititi segmentele de dreapta de pe aceste drepte.

Nume adelina a scris:

am o problema cu rezolvarea planului de idei . ajutatima

Nume Carton a scris:

Trei frati citesc intr-o zi 104 pagini astfel: Bogdan citeste cu 28 mai multe decat Andrei si cu 24 mai multe decat Tavi.Cate pagini a citit fiecare?Ma puteti ajuta? Va rog

Nume Marin a scris:

Maria a taiat banda de hartie in bucati cu lungimea de 3m . Ce lungime avea banda daca a facut 2 taieturi?

Nume Lory a scris:

Cine ma poate ajuta la rezolvarea unei probleme?va rog mult* (Un plan cu baza unei piramide imparte piramida in doua corpuri avind volumele de 128 cm2 si 96 cm2 .In ce raport imparte acest plan inaltimea piramidei?)

Nume denydenysuca a scris:

Ce usor este exercitiul lui cioponea:))

Nume simona stoica a scris:

pentru a reda forma sferica a unei mingi de ping-pong deformate o punem in apa calda. explicati de ce.

Nume utyu76658564324224 a scris:

nu va ajut nuubasilor

Nume dani a scris:

vreau sa ma ajutati la o problema la fizica va rog frumos cine ma ajuta???

Nume stef a scris:

am nevoie de ajutor la o problema la chimie!...ma puteti ajuta?

Nume cristina a scris:

f:R-R,f(x)=kx-(6+3k-k*k) ,k apartine R, pentru care valori ale lui k ,punctul A(2;0) apartine grafikului acestei functii si functia este strict crescatoare pe R?

Nume diana a scris:

(x-1)(x2-5x=6)<=0 ... Rezolvati in R inecuatia.Ajutor

Nume bl4fe a scris:

cate numere impare sunt 100 si 488

Nume elena a scris:

indica cel putin 3 conditii care sunt necesare,dupa parerea ta,pentru aparitia si mentinerea vietii,argumenteaza raspunsul prin metoda SWot.Ajutati-ma va rog

Nume casian a scris:

cum pot sa rezolv tema nu stiu ma ajutati 0x+0,1=,(6)-0,1(6)

Nume diana a scris:

ma ajuta si p mn cnv cu tema la romana e o descriere a copacului

Nume Adriana a scris:

(m-2n) la puterea 2..........ajutatima va rog

Nume delia a scris:

de ce nu miati rzolvat problema

Nume andrei a scris:

ma la tema mea scrie ajutatimacare este ajectivul si substantivul si numeralul

Nume delia a scris:

daca m<3 decat n si m +n=21 afala n si m rezolvatio

Nume diana a scris:

cum se rezolva probabilitatea

Nume mila a scris:

salut

Nume petro a scris:

in orice caz eu deexemplu am niste profesori groaznici nu toti sunt la fel dar de exemplu pe unii care ii iau de buni ii ridica in slavi eunpot sa fac orice ca eo nus ca ei caei nus fac tema si ii iarta nu stiu nui pun sa raspunda da spun ca sigur stiau nu mi se pare corect

Nume buhna a scris:

vreau o scrisoare adresata ministerului educatiei im care sa argumentezi necesitatea asigurarii elevilor cu manuale gratuite

Nume alexandru a scris:

un nr este de 5 ori mai mic decat al doilea.daca se mareste al doilea cu 9,devine de 8 ori mai mare decat primul.sa se afle nr.

Nume Otto a scris:

Exista doua lazi de struguri.Prima lada costa=88lei adoua lada costa=100lei . Stiind ca in a doua lada sunt cu 3kg mai multi,aflati cate kg sunt in total.

Nume alin a scris:

i 201 =?

Nume Valeria a scris:

care dintre substante formiaza un acid la dizolvare in apa.HCl,MgO,SO3,SiO2?

Nume alina11 a scris:

nimeni nu ma ajutat

Nume flory a scris:

ba da nu prea vad sa raspunda cineva

Nume Mihaita a scris:

Un resort se alungeste cu 1 cm cand se suspenda un corp cu greutatea de 2N , cu cat se va alungii acest resort daca se suspenda un cub de aluminiu cu latura de 5 cm si densitatea=2700 kg/m3

Nume TATOMIR a scris:

Daca dintr-un depozit se muta intr-un al doilea depozit 284 de saci cu ciment, atunci in primul ar ramane 392 de saci, iar in al doilea ar fi 695 de saci. Cati saci sunt acum in fiecare depozit?

Nume maria a scris:

deci ce nr rational care impartit la7,5 da ca rezultat suma nr 12,4 si 32,5

Nume zicopo@yahoo.com a scris:

a+b=0.3 a-b=12 help cat e a si cat e b rezolvare: a+b=0.3 -> a=0.3-b a-b=12 -> inlocuim pe a cu 0.3-b si rezulata 0.3-b-b=12 -> 0.3-2b=12 -> -2b=12-0.3 -> -2b=11.7 -> b=-11.7/2= -5.85 a+(-5.85)=0.3 -> a-5.85=0.3 -> a=0.3+5.85 -> a =6.15

Nume Elena a scris:

am trimis si eu mai lute enunturi de probleme dar nu mi a raspuns nimeni. se pare ca aici nu raspunde nimeni. am gasit intre timp alt site care rezolva probleme de matematica webmateinfo.com , il recomand cu incredere

Nume yo a scris:

a+b=0.3 a-b=12 help cat e a si cat e b

Nume Adelina a scris:

Da sunt de acord cu voi , diriga nu ne explica

Nume monica a scris:

scuze,m-am grabit relatia este axbxc-(a+b+c)=a

Nume monica a scris:

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema de clasa 4-a Stabileste daca relatia axbxc-(a+b+c) este adevarata pentru: ax[3+2(3b +2c)]=100

Nume ionut4you18@yahoo.com a scris:

alina,radu si mihai au cules impreuna 188 de castane.radu a cules de doua ori mai multe decat alina si cu 13 mai putine decat mihai .cate castane a cules fiecare copil?

Nume zozo a scris:

o macara ridica uniform la inaltimea de 14 m un corp cu masa de 350 kg in 20 de secunde (g-~ 10 n/kg) calculeaza lucru mecanic motor si puterea mecanica a motorului macaralei. cls a 7

Nume CLAUDIA a scris:

scrie suma a trei numere este 768,suma primelor 2 numere este 356,iar suma ultimelor numere este 545.Afla cele 3 numere.CINE MA AJUTA SI PE MINE,E DE CLASA A 2.VA MULTUMESC

Nume Adelinutza a scris:

Daca vreti,pot sa va ajut pe fiecare SUNT LA CLASA DE EXCELENTA stiu probleme de la clasa 1 pana la a 5 a sau a sasea,am participat la Olimpiada de clasa a 6 acum in clasa a 4a si am luat 98 puncte

Nume Adelinutza pentru Eliza a scris:

DRAGA ELIZA UITE REZOLVAREA DIN SUMA SCAZI DIFERENTA APOI IMPARTI LA DOI.IMPARTIREA VA AVEA REZULTATUL 105 IAR 105=B AL DOILEA NUMAR ADICA,IAR A [PRIMUL NR] ESTE 105 plus 15 CARE FAC 120. Dragutza,esti in clasa a 3 a daca da,poti sa suni un coleg sa te ajute la teme.Te pup. Ma numesc Adelina si sunt in a 4 a

Nume Lerra a scris:

In ziua de azi kele mai urite okupatii sa le ai de facut acasa e sa-ti faci temele ,pentru ka in anii 80 era alt ceva, nu exizta internet ,temele se faceau la shkoala era alta viata ,era de trait insa akuma ne avertizeasa ca shi la examen vom asista cu cameri de luat vederi e ceva fiersc ce viata am mai ajuns unde se mai face asha nebunii e stupid de tot .....Ne baga in fiori chiap propriiii profesori pe care noi iii alintam ku bunuri atunki kind e momentul insa ei akuma ishi bat jok

Nume VD a scris:

Calculeaza masa clorurii de amoniu din care se pot obtine 2,24 l de amoniac (c.n.). Ajutatima va rog frumos

Nume eliza a scris:

ma ajuta cineva la pr asta:suma a doua nr este 225 iar diferenta lor este 15.sa SE AFLE CELE DOUA NR

Nume deea frumusica a scris:

ajutor ma ajuta cineva la o problema la mate va roooooooooooooooooooooooooooogggg plase sunt fata si am sanse nelimitate

Nume titilincuionut a scris:

eu nu am chef de scris mie lene dar totusi am scris ceva

Nume ramona a scris:

ma ajutati si pe mine la o problema

Nume aly a scris:

a+b=950 se insumeaza sfertul celui de-al doilea cu jumatatea primului nr,=393 a,b=??

Nume Amore a scris:

ator va rog din suflet sa ma ajutati la problema de clasa a 4

Nume brd a scris:

ma ajuta cineva la mate

Nume Daniel a scris:

Care ma ajuta la tema pentru franceza?? Va rog

Nume szasz a scris:

ma ajutati la ex:(a+6x2+9x5)-2x(17-7)=2x5+6x5

Nume Benciu a scris:

ajutor am nevoie de ajutor la limba franceza de cl a 9-a pagina 78 punctele 2 si 5

Nume adamache liviu a scris:

ajutor am nevoie de explicati la mate

Nume oana a scris:

Adonis cred ca datele problemei sunt gresite

Nume adonis a scris:

o problema de mate ,va rog :o livada cu :pruni,gutui,meri si peri.bunicul aduna 15 kg.mere si 20 kg pere.,in total 145 kg.mere si pere{perii sunt mai putin decat merii}.cati pomi fructiferi sunt in livada,daca prunii sunt de 5 ori mai multi decat merii iar gutuii de 5 ori mai multi decat perii?multumesc

Nume Emma Maria a scris:

Ma ajuta cineva la matematica de clasa a 9 a?

Nume dragosvipera a scris:

cine ma ajuta si pe mn la tnma de mate am 12 ani

Nume syys a scris:

ajutati' si pe mn cu tema de la romana este foarte greu :-((((((((((((

Nume pop soldea grigore a scris:

ajutor

Nume ramona a scris:

salut eu ma numesc ramona am 11ani implinesc 12 pe 8 august si as vrea sa va sp ceva nu ma dascurc prea bn la mate si la romana dar o sa incerc sa stiu la cele soua materi romana si mate

Nume ramonika a scris:

e tare chimia

Nume vlai a scris:

ma ajutati nu pot sa traduc din romina in franceza va rog

Nume ramona a scris:

ai dreptate dar vreau sa va intreb exista un ex dintr-o carte care se numeste consolidare cartea aceea este ca un fel de matematica si de aia

Nume Gabriela Spiciac a scris:

Ma poate ajuta cineva la descrierea unei scoli;aspectul incaperii;actiunile prin care s-a optinut acest aspect;sentimentele pe care le incercati cind intrati in scoala;va rog frumos ajutatima eu am doar 10 ani si eu nu stiu?P.S.imi trebue pe mine.

Nume rusu a scris:

la un magazinsint 25de cofraje cu cite 10 oua de gaina si 7 cofraje cu cite 10 oua de prepelita . cite oua sintin total

Nume Adi a scris:

Cine ma poate ajuta cu un exercitiu x/6=7 rad 30/15+rad 30/5

Nume Andra a scris:

vreau sa ma ajute si pe mine cineva cu acesta problema ,, trei frati citesc in total, intr-o zi , 104 pagini astfel: Bogdan cu 28 de pagini mai multe decat Andrei si cu 24 de pagini mami multe decat Tavi. Cate pagini a citit fiecare?

Nume lia munteanu a scris:

calculeaza cantitate si masa cloruluisi ale hidrogenului necesare pentru a obtine36,5kg de clorura de hidrogen. Cum se poate obtine acid clorhidric din clorura de hidrogen?? ajutor va rog!!!!

Nume dumy a scris:

Un corp cu greutatea de 4800N este ridicata cu ajutorul unui scripete mobil.Daca un om depune o forta de 600N,citi oameni vor reusi sa ridice mobil,asociat cu unul fix? ajutor va rog

Nume meryi a scris:

ma poate ajuta cineva la ex acesta/ la romana ce inseamna verbul a fi

Nume ALEXANDRA a scris:

ajutatima la un ex la mate. fie a=1x2x3x4.....xn+48. a) pentru n=20, aratati ca a nu este patrat perfect. VA ROG AJUTATIMA

Nume lerchik-lungu@mail.ru a scris:

fie:N->R, g(x)=2 radical x-3 precizati cele trei elemente ale functiei g. ajutati va rog am evaluare semestriala si nu pot rezolva

Nume gabriela a scris:

vreau sa ma ajutati;

Nume mihis a scris:

cine ma ajuta sa rezolv niste exerciti

Nume alexia a scris:

am nevoie de ajutor

Nume tatiana a scris:

la un magazin de articole sportive s-au vindut in prima zi 14, iar in a doua zi-16 biciclete la acelasi pret.Cuostul total al bicicletelor a fost de 42.000 lei.Afla pretul bicicletelor.

Nume andreea.petcu02 a scris:

vreau rezolvarea unui exercitiu la matematica arata exact asa: afla restul , daca impartitorul este: a) 5 b) 8 c)6 d)13

Nume anonim a scris:

pentru a crea repetitii . Ploua,...........peste satul adormit.Sufla, .........amarnic vantul tomnatic.

Nume dana a scris:

o veverita a adunat 48 de alune . ea rontaie in fiecare zi cate 8 alune .cate alune ii raman dupa 4 zile. calculati in doua moduri . cine ma poate ajuta la aceasta problema.

Nume turcu a scris:

ma ajuta si pe mine cineva la exercitul x-16<4 ?

Nume liliana a scris:

cine ma ajuta si pe mine in rezolvarea unei probleme la chimie?:">

Nume D a scris:

Stii poezi din 1-2 versuri?

Nume meya a scris:

ajutor.......cum se dubleaza numerele.e o prostie de exercitiu de clasa a 4. un exemplu se poate. va rogggggggg.

Nume Yo Eu D33a a scris:

saracilor...nu aveti bani..luati.va meditatori la toate materiile astea....s.au inventat manualele.....si nu degeaba preda profesorul la scoala..preda ca sa va invete pe voi...doamne..

Nume alex a scris:

nu stiu la mate

Nume bibi zuza a scris:

am si eu nevoie de ajutor la tema de la engleza....trebuie sa potrivesc niste paragrafe dar problema e ca sunt cam greu de tradus si nu imi pot da seama cum sa le potrivesc

Nume cosmin a scris:

nici un comentariu

Nume rarres a scris:

ma ajuta sy pe mine cineva la teme

Nume crif a scris:

ajutatima

Nume andy a scris:

Masa unui cilindru este egala cu 4,52 kg.Volumul sau este 400 cm cubi. care este densitatea corpului?

Nume smecheru a scris:

am nev si eo de un fel de rebus ceva la biologie clasa a 6-a pliz

Nume crystina a scris:

ajutor nu stiu la biologie!!!

Nume vladut a scris:

da mie nu imi da rezolvarea la ADJ. cn nu stie pt el adjectiv

Nume betty a scris:

ajutor la romina

Nume M.GEORGIANA a scris:

SUNT PROFESOR IN INVATAMANTUL PRIMAR.OFER AJUTOR SI SPRIJIN IN EFECTUAREA TEMELOR.

Nume ralu_ralucutza@yahoo.com a scris:

pe luni VAROG !!!!

Nume ralu_ralucutza@yahoo.com a scris:

va rog sa ma ajutati la tema de la romana : scrieti enunturi cu cuvintele decat, de cat, deloc, de loc, nicicand, nici cand, odata, o data, totuna, tot una :))) este cam greuta :( :( :>

Nume allescy a scris:

va rog sa ma ajutati la o problema de clasa V. a+b+c=18 2a+b+2c=25 calculati: (a+c) x (3a+2b+3c)=?

Nume cosmina a scris:

va rog ajutati-ma si pe mine la o compunere la lb romana trebuie sa explic mesajul transmis de dan din "ciresarii"

Nume robert a scris:

am o problema de clasa a4a si nu stiu sa o rezolv , ajutati-ma va rog alexnadra,andeea si adi au impreuna 1600 de lei. Calculati ce suma are fiecare daca Andreea are cu 200 de lei mai mult decat Adi,iar Alexandra are cat andreea si adi la un loc.

Nume Marina a scris:

ajutatima va rog la o asa vel de problema................Intr-un bloc sint apartamente cu 2 camere shi cu 4 camere , in total 45 de apartamente shi 140 de camere.Aflati cite apartamente cu 2 shi, respectiv cu 4 camere sint in bloc. a)Rezolvati problema printr-o metoda aritmetica. b)Rezolvati problema prin ecuatii.....(este din clasa a 6) va rog frumos ajutatima

Nume mary a scris:

ce urat este la scoala din tasnad si asa de multe teme ne dau in clasa a 6 a c . asa prosti profesori

Nume ges a scris:

ajutatima va rog la acest ex! suma a 3 numere este 758 a>b cu 186 si cu 49>49! exercitiu ede clasa treia??

Nume maria a scris:

am si eu un exercitiu,daca ma poate ajuta cineva.Aflati cele trei numere a,b,c, care verifica egalitatile a+b=28,b+c=16,c+a=20.Multumesc din suflet!

Nume lorena a scris:

urasc temele la mate

Nume Ana Maria a scris:

Cine ma ajuta si pe mine cu o tema la chimie?Clasa a8a. Am nevoie de ajutor cat mai repede,pana in seara asta!

Nume karina a scris:

cine ma ajuta si pe mine la tema la mate la algebra clasa a7 pagina 17 exercitiul 8???

Nume maria a scris:

363:x =22

Nume georgiana a scris:

ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:((

Nume Ana Maria a scris:

stie cnv?

Nume Ana Maria a scris:

stie cnv?

Nume Ana Maria a scris:

stie cnv?

Nume Ana Maria a scris:

cine este gardian dintre: willow alvin erlina mona harry lee ema ?

Nume io a scris:

urasca matematica :((((

Nume andruta a scris:

cea mai grea materie matematica dar imi place am zece pe linie din clasa intai pana acum

Nume alice a scris:

hei cine ma poate ajuta la viitoreale teme sa-mi de dresa lui de yaho.............

Nume wrfef a scris:

nu imi da ce trebuie

Nume toader a scris:

cea mai grea materie matematica O URASC!!!!!!!!!!!!!!!!

Nume mady a scris:

as vrea sa fac un rebus in franceza

Nume rox a scris:

http://amarandei.xhost.ro/

Nume Vasilache a scris:

nu inteleg cum sa completez propoziti in engleza

Nume georgiana a scris:

nu stiu la mate ma ajutati nr cuprinse intre 163989si164000

Nume auto a scris:

nr cuprinse intre 163989si164000

Nume alice a scris:

vreau si eu grila de la bac la fizica din 2009

Nume ionela novac a scris:

sunt varza la mate si asta nu voi putea schimba.....parinti sunt plecatii deciiii.......cu ce ma-r aluta.....decaaaaaat niste......meditati Pe banii parintilor

Nume melnik a scris:

ma [puteti ajuta caroce ex 12

Nume costea a scris:

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema la matematica de cls a 2 .maria alin si dragos au masurat lungimea banci folosind creioane de diferite lungimi.ei au notat rezultatele astfel.maria 12 , alin 8 dragos 16 .al cui creion este cel mai lung? dar cel m,ai scurt? cu creionul lui alin a masurat lungimea catedrei si a obtinut rezultatul 23 ,ce rezultat credeti ca va obtine dragos?

Nume 111 a scris:

va rog ajutati-ma la un exercitiu .pliz

Nume Ionut a scris:

ma poate ajuta cineva? am o problema la chimie : Calculati masa de solutie de etanol de concentratie 94 % care reactioneaza cu 200 mL de solutie acida K2Cr2O7 1M .

Nume 'l' a scris:

hren voua

Nume glavan iulian a scris:

vreau si eu sami rezolv temele la mate sin romna

Nume claudiu a scris:

rezolvatimi si mie aceest exercitiu aflati x astfel sa avem dreptele d si g paralele

Nume Roxy a scris:

am nevoie de un comentariu la poezia Scara de George Cosbuc?ma ajutati?

Nume cioponea a scris:

va rog sa ma ajuti la romana un exercitiu de clasa V B EXERCITIU:indentificati predicate din urmatorul text A fost Odata un morar.El lasa la moartea sa drept mostenire celor trei fii:o moara ,un asin si un motan.Celui mare ii promisese moara,celui de-al doilea asinul si celui de-al treilea nu-i ramane decat pisica.

Nume ionutz a scris:

va rog ajutatima la ma. la un rebus de cla. a v-a

Nume Lina a scris:

Va rog frumos daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu problema uramtoare.Este o problema de fizica.Problema este:Aflati caderea de tensiune pt. un rezistor liniar din cupru de lung.1 m si S=10 m patrati daca este parcurs de un c.el.de 10 mA.Va multumesc.Astept raspuns.

Nume dorvos emilia a scris:

Va rog frumos sa ma ajutati la teme va rog sun foerte grele problemele mele

Nume sorin a scris:

maputeti ajuta si pe mine la tema de la linba romana va rog frumos

Nume sorin a scris:

mapoate ajuta si pe mine la tema de la romana

Nume maria a scris:

imi puteti rezolva problema urmatoare: suma a trei numere este 418 daca primul nr este de doua ori mai mare decat al treilea iar al doilea cu 2 mai mic decat sfertul primului nr aflati nr

Nume SEBI a scris:

cine ma poate ajuta la astea: f;g:R->R.f(x)=a*x+b,g(x)=n*x+n. se cere:a0daca a,b,n,m, apartine lui Q iar f(radical din 2)=g(radical din2),atunci f(x)=g(x)pentru oriice nr real b)daca a,b,n,m apartine lui R,atunci a diferit de m si b diferit de n,iar f(2000)+f(2024)+g(2024),rezolvati f(x)=g(x),in multimea nr reale

Nume alina a scris:

salut ma poate ajuta cineva? la mate?

Nume sorin a scris:

poate sama ajute cineva la romana vlad popa poti tu eo evaluare de la pagina cum ajungi la lectia comedie este manual de clasa a8a sorin tabus

Nume sorin a scris:

ajutama la o evaluare de clasa a8a

Nume Maria clara a scris:

Ajutatima la cele mai rele probleme

Nume fded a scris:

Asi vrea sami fac a temele un duh

Nume BACIU a scris:

Ajutatima sa precizez sensul expresiilor la cintatul cocosului

Nume malina a scris:

nu poti sa imi rezolivi problema mea cea grea

Nume denisa oltean a scris:

ajutatima la engleza o urasc

Nume bobo a scris:

ce masa are benzina necesara pentru a umple un rezervor in care pot intra 50 kg

Nume doghi a scris:

ajutatima la engleza : Look and write the zomrules Use must or must'n

Nume ionutz a scris:

Cine vrea ajutor la matematica, fizica si informatica, ma poate contacta.

Nume Yo Yo ... girl ... a scris:

si eu vreau sami fac tema la mate pe maine si nush :-?? cine ma poate ajuta:((

Nume alexandra a scris:

va roog ajutatima:care este opinia despre avaritie si sustineti cu argumente(exemple personaje din romane)

Nume nicoleta a scris:

ajutati-ma cu problema asta:intr-o biblioteca sunt 95 de carti.Pe primul si al doilea raft sunt 67,iar pe al doilea si al treilea sunt 59 de carti.Cate carti sunt pe fiecare raft. rezolvare:?

Nume Naty a scris:

URGENT ! Va rog frumos ajutati-ma si pe mine la pb asta. Ii trebuie la un concurs fratelui meu si chiar nu ma pricep. In triunghiul ABC, m ( <A)=90 grade si m ( <C )=30 grade, se duce mediana AM, M apartine ( BC). Stiind ca BD perpendicular pe AM, D apartine(AC) si CE perpendicular pa AM, E apartine ( AM), aratati ca : a) ME= 1/3 AE (1 pe 3 AE) b) daca BD intersectat cu AM = {Q}, atunci DQ= BD/4 ( BD pe 4)

Nume cris a scris:

cina ma ajuta si pe mn la tema la romana imi trebuie pe maine tema suna cam asa: descrieti in 15-20 de randuri rolul vostru de copil in familie?

Nume leo a scris:

ma ajuta si pe mine cineva la temele la romana

Nume mihaela a scris:

ma poate ajuta cineva la tema de la mate???/

Nume geo a scris:

am sh eu nevoie de ajutor ma ajuta sh pe mne cineva

Nume ALEX a scris:

MA POATE AJUA si pe mine cineva la tema de la limba romana

Nume chrissyo a scris:

daca doreste cineva ajutor la teme ,la mate in special contact me: oitza_zburatoare

Nume puka345werps a scris:

Repede ajutor nushtiw tema la Romana profa e o cotoroanta si nu ne explica nik bine nam inteles niiikkkkaaaa ------ajutorrrrrrrrrrrrrrr. S.O.S-ajutor maxim

Nume gaby a scris:

cine ma poate ajuta si pe mine cu temele la matematica

Nume lorelai a scris:

buna ma poate ajuta cineva la romana am de facut o compunere cu un purcelus de vanzare

Nume arzur a scris:

ce creu sa faci temele

Nume arzur a scris:

da pe mie cine ma ajuta la teme ce creu sa faci teme

Nume Stefan21 a scris:

ma ajuta si pe mine cineva la o tema zice asa: scrie un text argumentativ de 15-20 de randuri despre scoala pornind de la ideea exprimata in urmatoarea afirmatie :caracterul insa al unei scoli bune este ca elevul sa invete in ea mai mult decat i se preda , mai mult decat stie insusi profesorul(MIHAI EMINESCU)

Nume asjhxdd a scris:

Scrie o alta varianta,prescurtata,de10-15randuri,a textului James, in care vocea naratoare sa-i apartina chiar lui james.Povesteste,din prespectiva lui,intalnire din magazinul de electronice sau intamlarea cu factura de telefon:::::::::::::ma ajuta cineva va rog??

Nume mol a scris:

cine ma ajuta la teme

Nume elene a scris:

ajutati-ma si pe mine la romana.sunt clasa a 9 a.

Nume andrewtza a scris:

pe un camp vulpea are 60 de sarituri inaintea ogarului.peste cate sarituri ogarul ajunge vulpea stiind ca in timp ce ogarul face 6 sarituri vulpea face 9,iar3 sarituri ale ogarului fac cat 7 sarituri ale vulpii. ajutooor.....

Nume andrewtza a scris:

cine ma ajuta la problema asta?

Nume goe a scris:

care sunt functiile unui oras?

Nume ade a scris:

predecesorul lui 341,625,930 cine ,ma ajuta

Nume cope adriana a scris:

di meu este adi .didy30

Nume cope adriana a scris:

cope adriana imi ziceti si mie cu trebuie de facut aici daca stiiti :))

Nume cope adriana a scris:

sunt adriana de scriti voi dc /

Nume cope adriana a scris:

apreciati masa fiecarui obiect si spuneti cum este fata de un kilograme. a)o banca ; b)un ghiozdan plin cu carti ; c)un penar ;d)o ciocolata

Nume Elly a scris:

As avea mare nevoie sa imi fac o tema la mate cea ce o am in orar maine,eu trb sa aduc la scoala o tema cu probleme dar asta este problema nush sa rezolv!!!ma ajutati va rog!!oricine

Nume mirela a scris:

cn ma ajuta si pe mn la mate tr

Nume corina a scris:

va ajut la romana si la matematica cu cel mai mare drag

Nume AndreeaPrincess a scris:

ajutama pe mn pliss

Nume Andreea a scris:

ajutatima si pe mn la o problema pliisss Andreai a parcurs traseul montan in trei etape.in prima etapa a parcurs 2pe 7 iar in a doua cu 1 pe 7 mai >. a III-a etapa =?

Nume adi a scris:

cine vrea sa il ajut ca il ajut eu sunt in clasa 9

Nume matei mihai a scris:

suma a doua nr este 225 , iar diferenta lor este 15 . Sa se afle cele 2 nr .

Nume ]alin a scris:

nusti nimic

Nume alexandra _nicusor mi se spune pisi a scris:

buna treaba dar esti varza ,temele mi le fac dar am mine nu sunt proasta :X:X:X:X:X:X:X:X:

Nume dggwjr a scris:

nu ma ajuta nimeni la romana

Nume jenny ene a scris:

ajutama te rog sa mi fac tema la mate

Nume Miss G a scris:

Andra, este la participiu din ce stiu.

Nume Miss G pentru agdgdu a scris:

''eu sunt un baiat in cls a 5 si intradevar profesorii nu ne explica si acasa ne da tema si apoi in clasa cand o verificam in clasa cine nu sia facuto ia 2 din start atata am avut de spus si bafta multa incontinuare''. Nu cumva ai nota 2 si la romana la gramatica?. In primul rand, o propozitie se incepe cu litera mare. Profesorii ne dau nu ''ne da'' caci este vorba de ei. Si-a facut-o nu ''sia facuto''. Dupa din start pune si tu punct totusi. Atata am avut si eu sa-ti spun.

Nume Miss G a scris:

Eu in Generala faceam cmai faceam cu ai mei la romana si la matematica. Asta pe langa meditatii.

Nume anonim a scris:

Daca invatati prea mult si incepeti sa va simtiti rau contactati imediat o vacanta!!!! P.S:URASC SCOALA!!!!

Nume ralucacoolgirl a scris:

patratul abcd si triunghiul CDE sunt ituate in plane diferite.unghiul cde este drept ,iar punctele M si N sunt mijloacele laturilor CE,respectiv DE.fie punctul O centrul patratului . a)calculati masura ungiului dintre dreptele BC si MN. b)aratati ca dreapta MN este perpendiculara pe planul (ADE) c)aratati ca dreapta AE este paralela cu planul (MNO)

Nume S3by a scris:

raspunsul tuturor exercitiilor este sa invatati ....

Nume miru a scris:

onycutza te ajut daca stiu >>>>>.........

Nume onycutza a scris:

ajutatima si pe mine la o problema de fizica casa a6a va rog

Nume dark angeL a scris:

ajuatima si pe mine la teme la un exercitiu la limba romina este cineva

Nume lory a scris:

nu stiti sa va faceti temele pentru ca nu invatati doar joca,iesit in oras si calculator.eu iubesc scoala

Nume laura a scris:

vreau si eu sa ma ajute cineva la teme

Nume eu a scris:

ajutaima si pe mn la o problema sunt cls a 6a

Nume agdgdu a scris:

eu sunt un baiat in cls a 5 si intradevar profesorii nu ne explica si acasa ne da tema si apoi in clasa cand o verificam in clasa cine nu sia facuto ia 2 din start atata am avut de spus si bafta multa incontinuare

Nume deea a scris:

camy..trebuie sa aduni fiecare tona..adika..:33+55+74=162..simplu

Nume adina a scris:

ma ajuta si pe mine cinevanu stiu cum sa rezov un exercitiu la mate va rog frumos

Nume camy a scris:

ma puteti ajuta la: daca intr-un depozit ar fi 33 de tone de zahar si 55 de ulei iar a doua zi ar mai veni inca 74 de tone de zahar cate tone ar fi in depozit??

Nume Liviana a scris:

URASC scoala ,dar pe mine ai mult...

Nume VERA a scris:

CE IMI PLACE SCOALA

Nume andrey a scris:

care ma ajuta la teme

Nume zzzz a scris:

scoala mea e o ichisoare!!! nu ne lasa sa facem nimic doar scrie !! asculta!! nu te legana!!! nu te foi!!!nu manca!nu vorbi!!test!!la tabla!!

Nume Catalin a scris:

Vreau sa stiu si eu cat de |6-8| si |-1+3| adica modul de 6-8 si modul de -1+3 .Multumesc anticipat.

Nume Cristina a scris:

Am si eu nevoie de un raspuns la tema la biologie.... Daca morcovul nu rasare,care este cauza? Pentru ajutor contactatima la princess_of2010

Nume Inga a scris:

Aveti probleme cu temele la matematica? va ajut. ICQ: 559906711

Nume monica a scris:

suuuuuuuuuuper dar eu as vrea sa nu imi mai fac eu temele

Nume Andra a scris:

Nu sunt de acord cu antonia.Doamna profesoara chiar nu se poate sa ne predea mai pe intelesul nostru?Fotofrafiat este la mod indicativ .Si parintii chiar cand se uita in caiete la definitii nu inteleg ce e.Ma rog nu vreau sa fac o cearta dar as vrea sa ma ajutati in privinta asta.La revedere ca am de scris.

Nume Andra a scris:

Buna.Sunt o fata de 11 ani care nu intelege prea bine romana si geometria.Eu sunt a sasea ;toate colegele mele si cu mn ne confruntam cu problema ca profesoara de matematica care ne este si diriginta nu ne explica .Cand noi incepem sa scriem ea deja a terminat exercitiul.Anul trecut am avut alta diriginta care ne explica,cea de acum nu.La romana ne explica prea putin si chiar daca nu intelegem nimeni nu are curaj sa-i spuna pentru ca este o profesoara rea.Sper sa-mi dati un sfat.

Nume nlkm,,,gjnm a scris:

pff

Nume ovidiu a scris:

care e descazutul scazatorul si diferenta nr-ului 2004

Nume ionut a scris:

la ce mod este verbul fotografiat

Nume gabi a scris:

intradevar imi place scoala dar sa iti dea teme din prima zi e prea absud asa ca va cer si eu ajutorul la o tema de clasa a 7a la limba romana vreu sa stiu cine ma poate ajuta si cat mai repede posibil

Nume anonim a scris:

stie cineva unde gasesc cuvintele cu care sa completez ex.3/87 (din manualul de engleza , clasa a 6-a , manualul se numeste "English Factfile "?

Nume taiciu a scris:

ma ajuta si pe mn cineva cu problema asta la romana substantivul scoala insotit de prepozitie sa fie in cazul dativ

Nume antonia a scris:

In ceea ce ma priveste, consider, din postura de cadru didactic, ca neatentia si lipsa de interes a unor elevi e de vina. Orele de pregatire suplimentara (mentionez ca sunt gratuite) nu le-au lipsit elevilor. Trateaza totul superficial, se pregatesc putin inaintea tezelor cu subiect unic si apoi au pretentia ca profesorii nu i-au pregatit. Bineinteles ca parintii si odraslele lor arunca vina pe profesori, dar de ce nu se gandesc inainte ce e de facut, de ce nu se pregatesc treptat?

Nume ellasweet a scris:

intradevar sunt de acord cu voi,aici intervine si vina profesorilor pt ca nu explica pe intelesul copiilor dar si vina unor elevi neatenti.oricum parinti nu cred ca mai stiu materia pe care o facem noi acum poate pregatirea sa ne mai ajute bineinteles cine are partea financiara.

Ultimele articole
Vezi descrierea  Unde e bine sa ne traducem documente?
Vezi descrierea  Tinerii defavorizati primesc o noua sansa: Scoala de Mecanica de Biciclete
Vezi descrierea  Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" organizeaza Micii Sanitari - Ateliere de anatomie umana, igiena si prim-ajutor pentru copii
Vezi descrierea  Ce poti face saptamana asta, daca esti in Bucuresti
Vezi descrierea  Oamenii reali nu sunt perfecti, oamenii perfecti nu sunt reali
Vezi descrierea  Cum se depuncteaza greselile la traseu
Vezi descrierea  Bucurestiul are straie de sarbatoare. Afla ce evenimente au loc in capitala!
Vezi descrierea  Mezzosoprana Antonela Barnat s-a alaturat echipei Scolii de Muzica Boem Club
Vezi descrierea  Green Bee te indeamna sa “Fii eroul Planetei!”
Vezi descrierea  Concertul Boem Club „Scoala de Muzica” a reunit peste 100 de interpreti
Vezi descrierea  Tabere in Marea Britanie pentru castigatorii Shakespeare School Essay Competition
Vezi descrierea  Green Bee a premiat "Scoala Eco Green Bee", la Eco Heroes Festival